📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-01, 22:33
@Maciek24043 - zgadzam sie z toba w 100%. Tylko wychodza na kazdym kroku nasze kompleksy.
@RustyRat- nosze rurki, bo sa modne i lubie. A ty pewnie chodzisz w bojowkach w moro, z przetluszczonymi wlosami zwiazanymi w kuca i kilkudniowym zarostem pod nosem, ktory jest tylko zalosna imitacja prawdziwego wasa. Ale nie martw sie- kiedys dorosniesz i zrozumiesz jakim imbecylem byles za mlodu...
@RustyRat- nosze rurki, bo sa modne i lubie. A ty pewnie chodzisz w bojowkach w moro, z przetluszczonymi wlosami zwiazanymi w kuca i kilkudniowym zarostem pod nosem, ktory jest tylko zalosna imitacja prawdziwego wasa. Ale nie martw sie- kiedys dorosniesz i zrozumiesz jakim imbecylem byles za mlodu...
ja mam fryzurę na żołnierza bojówki są zajebiste bo jaj nie ugniatają,a buty mam mon wz 923
aha ale to nie o mnie
aha ale to nie o mnie
CoTyWieszOPatriotyzmie, "Dołączył: 46 minut temu" kolejny opłacany troll. A co do filmiku, Szwedzi już uciekają do Kanady i USA kwestia czasu aż reszta wyjedzie.
nec hercules contra plures
Dopóki nie mają przewagi liczebnej na ulicach mogą być skrzyżowaniem batmana z czarodziejkami z księżyca a i tak to im nic nie da. A jak będą mieli to cóż... będzie się im obcinać głowy pojedynczo "pracując" w partyzantce... nie pierwszy już raz w historii.
Dopóki nie mają przewagi liczebnej na ulicach mogą być skrzyżowaniem batmana z czarodziejkami z księżyca a i tak to im nic nie da. A jak będą mieli to cóż... będzie się im obcinać głowy pojedynczo "pracując" w partyzantce... nie pierwszy już raz w historii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie