Gówniany film. Kolejny odgrzewany kotlet. Jak Scary Movie to tylko 1 & 2.
Dziękuję, dobranoc.
Dziękuję, dobranoc.
Dobranoc.
Chociaż nie. Czy ja Ci każę cały film oglądać? Wstawiłem scenkę, która rozbawi i sadoli, i tych lubiących młodsze siostry. Czyli sporą część tubylców. I c🤬j, że z c🤬jowego filmu - scenka jest przednia!
Chociaż nie. Czy ja Ci każę cały film oglądać? Wstawiłem scenkę, która rozbawi i sadoli, i tych lubiących młodsze siostry. Czyli sporą część tubylców. I c🤬j, że z c🤬jowego filmu - scenka jest przednia!
szczerze to chyba ta jedyna scenka była dobra z całego filmu, ogólnie dno totalne, a za wrzutę piwo !

Niech już nie robią kolejnych części, bo to to nawet śmieszne nie jest.
Film jest całkiem dobry jeżeli będziemy pamiętać, że to tylko parodia. Mnie osobiście rozbawił.
Wsadzila loda w plecy, a ludzie podniecaja sie, ze niby w dupe, hahahahahaha!
Nie smieszne
Nie smieszne

To jest chyba jedyny urywek w tym filmie, gdzie lekko człowiek się uśmiecha. Reszta to po prostu gniot, nic śmiesznego zrobione na siłę. Film dla idiotów.
To wrzućcie jeszcze gościa śmigającego break dance na wózku inwalidzkim, bo to była chyba jedyna scena na pięć filmów, która mnie rozśmieszyła.
- Yoda

podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./- Yoda

Ta Blond mamuśka tu jej foto z innej perspektywy w innym kolorze włosów to Ashley Tisdale
ps. W h🤬j jest jej fotomontaży w necie jak ktoś wie o co chodzi tak że jest na czym zawiesić rękę

ps. W h🤬j jest jej fotomontaży w necie jak ktoś wie o co chodzi tak że jest na czym zawiesić rękę

Zawsze mialem chrapke na Ashley odkad zaczolem ogladac High School Musiacal...