Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
turas86 2021-04-22, 13:30 4
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-04-22, 13:35 2
CzerstWybut napisał/a:

Taa, masz racje... szczególnie solidarni wobec siebie byli i zorganizowani kiedy niemcy ich wyłapywali na zagłade.
Podp🤬lka żeby ochronić włsną dupę szła na codzień.
Kiedy rząd im w kraju nakazuje szczepić się to wszyscy się szczepią, to też podczepiasz pod solidarnosc i organizacje ? Czy to juz jest posłuszeństwo.
P🤬lisz o narzekaniu a sam to właśnie przedstawiłeś na sobie.
Widzisz ż🤬dku... reszta świata według ciebie też jest niezorganizowana i nie solidarnościowa bo muszą nosić maski, np. wszyscy azjaci powinni sie od twoich ż🤬dów uczyć ? Świat jest większy niż ci sie wydaje, na świecie nie ma tylko ż🤬dów i polaków, i nie porównuj narodu ktory w cieżkich czasach potrafil byc najlepiej zorganizowanym państwem podziemnym, poucz sie troche historii.

Włąśnie tylko ortodoksyjni zydzi protestują przeciwko szczepieniom tępy gównojadzie. Wyjdź na ulicę i zobacz, że sami niewolnicy są jak nie ze swastyką na ramieniu, to z maską na pysku lub innym symboiem pozłuszeństwa.
Zgłoś
ChomikAdrian 2021-04-22, 15:06 3
Sk🤬ysyny j🤬e, szkoda że Hitler nie wyj🤬 ich do cna.
Zgłoś
Obcy34 2021-04-22, 15:48 1
Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?

Nie jestem pewien ale z celnego punktu widzenia to oni są nadal w Izraelu.
Zgłoś
matys2031 2021-04-22, 16:07 3
Jebac zydow!
Zgłoś
htp 2021-04-22, 16:14 2
Autor napisał/a:

htp kluczowe słowo to "wszczęła". W przypadku załączonym na filmie, który udostępniony został dzięki jednemu z pracowników lotniska, żadnego śledztwa nie będzie.

Nie bardzo mnie obchodzi, w każdym z tych przypadków, czy będą jakiekolwiek konsekwencje, czy nie. Chodziło mi bardziej o zjawisko występujące wśród ortodoksyjnych wyznawców - nas zaraza nie rusza, Bóg nas chroni, bo jesteśmy lepsi niż inni. I nie ma znaczenia, czy to nabożny Ż🤬d, czy katolik lub świadek Jehowy.

Obcy34 napisał/a:

Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?

A jak np. lecieli z Niemiec na Ukrainę?
Zgłoś
kolosasz 2021-04-22, 16:30 1
Obcy34 napisał/a:

Cytat:

- Potwierdzam, że nagranie zostało wykonane na lotnisku Chopina w Warszawie - powiedział w rozmowie z Polsat News rzecznik lotniska Piotr Rudzki. Do tej sytuacji doszło 19 kwietnia.

Widoczna na nagraniu grupa miała podróżować przez Polskę tranzytem. Nie przekraczali polskiej granicy.

Źródło cytatu

Rozumiem Izraelczyków - oni też tam mają problem z fundamentalistami. U nas pod tym względem jest gorzej: obecny rząd to egzekutywa
Kościoła Katolickiego a Prokuratura, Policja i siepacze Bąkiewicza to strażnicy ortodoksji

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
CzerstWybut 2021-04-22, 16:43 4
DzidaZawodnik napisał/a:

Włąśnie tylko ortodoksyjni zydzi protestują przeciwko szczepieniom tępy gównojadzie. Wyjdź na ulicę i zobacz, że sami niewolnicy są jak nie ze swastyką na ramieniu, to z maską na pysku lub innym symboiem pozłuszeństwa.

Nie da się czytać twojego zaklamanego p🤬lenia jak z gazety wyborczej. Jeszcze nigdy k🤬a w polsce nie spotkalem nikogo ze swastyką, czy to k🤬a na czole, kurtce czy dupie kretynie. Za takie p🤬lenie bzdur powinni cię odesłac spowrotem do izraela lub niemiec propagandowy sprzedawczyku.

Przez tych debili ortodoksyjnych w stanach zaczynaja mieć problemy z odra bo te j🤬e dzbany są głównymi nosicielami. Najpierw nap🤬lają na szczepienia a później pukają do szpitala na ratunek z🤬by. Za to powinni ich tam odj🤬.
Zgłoś
laser81 2021-04-22, 17:03 1
hitler ich za mało spalil
Zgłoś
Konto usunięte 2021-04-22, 17:34 1
Słowo,, Warszawa,, w języku Jidysz znaczy: Usiądź i odpocznij. Ot taka ciekawostka z cyklu Sadol Óczy i Bawi
Zgłoś
generał 2021-04-22, 18:48 1
Hans przeładuj i ognia!!!!!!!
Zgłoś
Bukaj1203 2021-04-22, 19:11 1
Po czym poznać pedałów?
Chodzą tak samo ubrani
Zgłoś
spoon17 2021-04-22, 19:13 1
djoshin napisał/a:

odłamkowy ładuj !!!!

gupi czy jaki ? dobry opał chcesz zmarnować ?!
Zgłoś
GaryP 2021-04-22, 19:50 2
Niemców przed wojną też tak wk🤬iali
Zgłoś
Konto usunięte 2021-04-22, 19:58 2
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Na szczęście żaden goj się nie odważył. Dopiero by była afera w mediach międzynarodowych, że w Polsce antysemityzm.

Było w mediach dziś ,ale komentarze wyłączone
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie