Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Od piątku w Polsce aż huczy po opublikowaniu filmiku, na którym widać, jak ktoś zamyka przerażonego chłopca w automatycznej pralce. Sprawą natychmiast zainteresowała się policja i szybko znalazła osoby, które za tym stały – okazali się nimi Mateusz S. (19 l.) i Adam B. (18 l.) z Radomia (woj. mazowieckie).

Zajumane z fakt24
Zgłoś
spinaczel 2018-08-20, 10:10 1
Przecież nie włączyli o co ta afera?
Zgłoś
skrimek 2018-08-20, 10:10 1
Wrzuci ktos potem gangbang debili 3
Zgłoś
Alonso 2018-08-20, 11:13
Dobrze że rączek nie przytrzasnął drzwiczkami.
Troskliwy rodzic.
Zgłoś
ziomandrzej 2018-08-20, 11:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lm65 2018-08-20, 11:51 3
Tak to jest jak pedały zakładają rodzinę.
Zgłoś
gad44 2018-08-20, 12:15 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MadDave 2018-08-20, 12:54 3
Zgłoś
ziomandrzej 2018-08-20, 13:14
Zgłoś
parolpl 2018-08-20, 13:34 2
Później włączyli tryb dla białego prania, nie kolorowego?
Zgłoś
nowynick 2018-08-20, 13:38
Zgłoś
gad44 2018-08-20, 13:53
Zgłoś
konto usunięte 2018-08-20, 13:56
Z tą trauma to prawda. Mój brat jak miał 6 czy 8 lat nie pamiętam to wpadłem w nocy do jego pokoju w czarnym płaszczu i strasznej zielonej masce demona z długimi włosami czarnymi. Efekt? Dzisiaj ma lat 18 i sypia często przy zapalonym świetle a do kibla w nocy to biegnie xD jego reakcja to był panicznie płacz około 30 minut.. Ja tam w jego wieku nie miałem takich akcji a też nie raz mnie straszyli.
Zgłoś
Maja83 2018-08-20, 14:14
Trochę krótki ten filmik, płacz na nich zadziałał, nie są sadolami tylko gimbazą.
Zgłoś
ziomandrzej 2018-08-20, 14:34 1
Zgłoś
gad44 2018-08-20, 15:45
@ziomandrzej, To tak w ramach zakończenia:
też nie wiem co tam się wcześniej działo, może chłopaczek sam się do tej pralki władował, może to była głupia zabawa, ale przy akceptacji młodego, która w pewnym momencie gdzieś tam się wymknęła spod kontroli? Nie wiem, filmik raczej wskazuje na debilne zachowanie dorosłych, ale jak najbardziej jestem za tym żeby sprawie przyjrzał się sąd i ustalił co się naprawdę wydarzyło i w razie potrzeby zastosował odpowiednią karę.

Też uważam temat za wyczerpany. Pozdro!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem