📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

Oczywiście zaraz znajdzie się pary takich co będą twierdzić że, żaden kierowca motocykla nie załamał przepisów

O tym, że motocyklista się zbliża informuje mnie jedynie hałas, w lusterku nawet nie zdążę ich zauważyć.

Panowie i Panie... na tym filmku widac dokladnie brak przestrzegania przepisow i brak zdrowego rozsadku... jestem motocyklista, ale glupoty bronic nie mam zamiaru. jak ktos uwaza ze motocykl to jakis "nadpojazd" i wszystko wolno to jest glupi. to tyle z mojej strony.
Cytat:
To Ci w autach nie potrafią jeździć ...
To mnie w autach nie potrafią jeździć?

Moim zdaniem, kierowca z kamerą za późno zareagował aby zrobić hard'a. Daję minusa!

Szara codzienność- panowie w motorkach jak zwykle, bezkarnie łamią wszystkie możliwe przepisy, a jak kierowca skręca w lewo, to potem krzyż z kaskiem na poboczu zostaje... jaki to kierowca nieodpowiedzialny, bo się nie spodziewał debila wyprzedzającego na podwójnej ciągłej, który jechał 2x szybciej niż wolno....
Dalej się spinajcie "motocykliści", szacunek dla jeżdżących normalnie
Dalej się spinajcie "motocykliści", szacunek dla jeżdżących normalnie

Pierwszych trzech widziałem wczoraj w Katowicach - wszystkie odkurzacze na ruskich blachach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie