Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uookie 2012-09-04, 12:53 4
Jak z Wojtyłą było na prawdę to nie wiem, ale jak wynika z ostatnich orędzi maryjnych, Kościołem w Watykanie rządzi szatan, który tylko udaje, że przemawia w imieniu Jahwe. Pielęgnujmy pana w naszych sercach, a nie na ołtarzach fałszywych proroków.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 13:27 27
@up Cipe se pielęgnuj
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 13:30 1
PingwinPorywacz napisał/a:

@up Cipe se pielęgnuj

Zgłoś
rastaban 2012-09-04, 13:38 1
Lublin przeprasza za te wariatkę. Często na deptaku u nas stoi...
Zgłoś
Luksus40percent 2012-09-04, 13:47
I to są argumenty? Papież też człowiek.
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-09-04, 14:56 4
Każdy człowiek powinien w coś wierzyć, człowiek bez wiary to tylko nędzne życie, co innego to składanie kultu, moje zdanie na ten temat: RÓBTA CO CHCETA.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 15:01 10
@up Wierze w komputer i w jego Moc.
Zgłoś
shavoth 2012-09-04, 15:13 7
A ja w piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 15:53 87
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 16:48 8
jestem ateistą, jestem szczęśliwy święta obchodzę jako tradycje a nie jako święto czy to takie złe?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 17:01 4
@rockface123, nic w tym złego nie ma. Większość naszych polskich obrzędów ma bardzo niewiele wspólnego z radowaniem się narodzinami chrystusa, więc pielęgnujesz zwyczajnie tradycję. Mam podobnie.
Zgłoś
mikel1994 2012-09-04, 17:04
Areen napisał/a:

Większość naszych polskich obrzędów ma bardzo niewiele wspólnego z radowaniem się narodzinami chrystusa.

No jak by nie patrzeć to tylko jeden jest z tym związany...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 17:11
Wierzę w to, że pewnego dnia nauka stanie się oficjalnie i realnie ważniejsza od zabobonów, a ludzie religijni tuż po przyznaniu się do swoich szalonych przekonań powiedzą coś w rodzaju "ale wiesz, to moja sprawa, nie zamierzam tym nikomu zaszkodzić, nie będę się z tym narzucał", zamiast stosować agresywne nawracanie. Wierzę w to bardzo mocno.
Warunek spełniony - bujajcie się, panowie KażdyMusiWCośWierzyć.
Zgłoś
konradssc 2012-09-04, 17:40 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem