GrubyKleks napisał/a:
powinni we dwuch
Jesteś członkiem
Goralenvoku?
DwUch? To od uch!?
;>>>
Szacunek dla dziadzi! Mój sąsiad, młody szczur miał motorower na przelocie. Wiem co to znaczy.
Piwko dla dziadka. Tak trzeba robić

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
flejtuch napisał/a:
Sam mam ochotę ich zap🤬lić gdy przejeżdżają obok mojego domu gdy usypiam dziecko.. Te k🤬y doskonale wiedzą że wk🤬iają ludzi dlatego przez każdym tak ochoczo uciekają a gdy się uda takiego złapać to każdy płacze, że to nie on, on jeździ grzecznie. Obieca już nie jeźdzć tutaj a następnego dnia wraz nap🤬la na pełen gaz..
Szkodniki na równi z czarnymi...
Dobrze gadasz.
modified1 napisał/a:
Nie. Poj🤬y jest ten stary pierdziel co mu się sporo odkleiło w głowie. Powinien dostać wp🤬l, albo dzwonić od buta po psy. Typowi się coś uj🤬o że z niego Pan i władca tego asfaltu ;d
Coś ci to mówi gówniarzu ?

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Dziadzio ewidentnie odstawia łabędzi śpiew badass madafucka, ale zapomniał, że to było jakieś 70 lat i 10000 litrów wódy temu, zziajał się jakby przerąbał pól lasu.
Coś mam wrażenie że tym motorem 20 razy przejechał tam i spowrotem....
Bo jakoś wątpię że dziad czekał ŻE AKURAT na niego trafił ...
Bo jakoś wątpię że dziad czekał ŻE AKURAT na niego trafił ...
ten tłumik to w dupsko wepchnąć fajnie mu by było rozgrzany, k🤬y hałasujące j🤬e
No niestety szwabskie przepisy "zakazujące" już obowiązują w Polsce i będziecie jeździć kosiarkami a nie motórami
Zaj🤬abym gałęzią do palenia każdego kto ma głośny tłumik w pierdziawce.
bleblebator1 napisał/a:
Szczerze mówiąc to też mnie wk🤬iaja pierdziawki z prostym przelotem. Gówno to jedzie a hałasu robi na kilometry
Komentarz pasuje do motocykli jak i do łatwych roszczeniowych panienek.
K🤬a mieszkałem kiedyś przy ruchliwej ulicy i powiem szczerze, że po kilku miesiącach sam miałem ochotę te k🤬y na motorach odstrzelić, bo co jebańce ryczeli, nie ważne która godzina, czy noc, czy dzień. Wyj🤬e że wokół chów klatkowy. TAkże nie dziwię się wk🤬ienia dziadka i tępaka j🤬ego co po głosie idzie poznać, to powinien zap🤬lić.
Jeszcze widać że jedzie tym crosem czy c🤬j wie jak to się zwie, jedna z głośniejszych pierdziawek
Jeszcze widać że jedzie tym crosem czy c🤬j wie jak to się zwie, jedna z głośniejszych pierdziawek