Podobno córeczka Marka Zuckerberga już zaczęła mówić...
Jak donoszą media, pierwsze jej słowa brzmiały "Chyba cię k🤬a poj🤬o!", jak tylko usłyszała o planach ojca.
Pierwsze jej słowa brzmiały: "A yle my na tem zarobimy, tate?"
Gowno prawda. Ona powiedziała Like it gdy posmakowała jego zucker berga
m................0
2015-12-10, 14:22
Wpisz imię z kawału w przeglądarkę to się dowiesz.
C🤬ja mnie to boli, na moje to jego córeczka może już teraz hapać dzidy ciapków, to tylko sraibook i nic więcej choć dla niektórych pojebów to całe życie i muszą się tym dzielić na sadolu.
P.S
A ja się k🤬a dziwiłem czemu wszędzie jakieś asfaltoskóre ludki powstawiali na YT i FB
Służę pomocą: Mark Zukerberg wystosował do córki p🤬lenie w formie listu, która dodajmy jeszcze dobrze nie widzi, nie rozumie, sra pod siebie i co za tym idzie nie jest w stanie rozliczyć ojca z obietnic.
Zrobimy wszystko, żeby tak się stało nie tylko dlatego, że cię kochamy, ale że mamy moralny obowiązek wobec wszystkich dzieci kolejnych pokoleń.
Kiedy uświadomimy sobie, że twoje pokolenie i pokolenie twoich dzieci może nie cierpieć z powodu chorób, wszyscy mamy obowiązek inwestować w przyszłość, żeby uczynić to realnym. Twoja matka i ja zamierzamy to zrobić - brzmi dalsza część przesłania.
Dzisiaj twoja matka i ja zobowiązujemy się poświęcić życie, żeby choć w niewielkim stopniu pomóc w rozwiązaniu tych problemów (...). Ofiarujemy 99 proc. akcji Facebooka - na dzień dzisiejszy ok. 45 miliardów dolarów - żeby w czasie naszego życia wypełnić tę misję. Wiemy, że to niewiele w porównaniu z talentem i możliwościami tych, którzy już są w to zaangażowani. Chcemy jednak zrobić, co w naszej mocy, pracując u boku innych.
G................D
2015-12-10, 19:51
a kto to zuckerberg ?
A taki Steve Jobs c🤬j komukolwiek dał za życia i c🤬ja już nawet teraz od 2011 roku nie ma. Mam w dupie kto na co wydaje kasę, byleby to nie były moje pieniądze. Jakbym srał dolarami jak Zuckerberg , to też bym się podzielił, bo k🤬a ze 100 pokoleń i tak ustawiłbym do końca życia. Ile można w końcu żreć i w ilu willach mieszkać i ile gadżetów kupować? A tak przynajmniej ktoś o nim kiedyś powie coś dobrego, bo Facebook to c🤬jnia jednak wielka jest.
C................y
2015-12-10, 23:09
Dostaniemy z facebooka po 500 na dziecko.
K................z
2015-12-10, 23:24
No tak przekazał 99% akcji fundacji... która należy do jej żony. Tylko debil nie wyczuje podstępu w unikaniu płacenia podatków. W sumie mało mnie to obchodzi, bo to nie moje pieniądze i dla mnie to żadna różnica. Cieszę się tylko z tego, że część pieniędzy i tak trafi dla podopiecznych fundacji, a w przypadku takiej ilości akcji nawet 1% z tego to ogromna suma.
P................M
2015-12-11, 0:35
J🤬 żydostwo plugawe i tyle w temacie !!!
s................m
2015-12-11, 1:09
GODDAMNED napisał/a:
a kto to zuckerberg ?
Masz k🤬a google.com pedale, to sobie poszukaj.
G................D
2015-12-11, 15:08
up. patrzcie debil

(pedał to go pewnie w dupe j🤬 i teraz ma żal)