Nie nim się dziki interesują, tylko tym koszem na śmieci. Będzie siedział spokojnie do te świnki sobie zjedzą i pójdą .
Pawehan napisał/a:
Nie nim się dziki interesują, tylko tym koszem na śmieci. Będzie siedział spokojnie do te świnki sobie zjedzą i pójdą .
Z dzikami bywa różnie, szczególnie kiedy są młode obok. Wystarczy że jedno zapiszczy i dorosłe mają atak agresji. Wiem z własnego doświadczenia.
specjal01 napisał/a:
Z dzikami bywa różnie, szczególnie kiedy są młode obok. Wystarczy że jedno zapiszczy i dorosłe mają atak agresji. Wiem z własnego doświadczenia.
Podczas spaceru ze swoją lochom jedno z waszych młodych prosiąt zapiszczało i zaaatakowala?
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła napisał/a:
Podczas spaceru ze swoją lochom jedno z waszych młodych prosiąt zapiszczało i zaaatakowala?
Tak z "lochom"

specjal01 napisał/a:
Masz ataki agresji jak warchlak zapiszczy?
ramonawielun napisał/a:
Masz ataki agresji jak warchlak zapiszczy?
Lepsze ataki agresji niż przejawy głupoty
Zrobił to co słuszne. Nie zwracał uwagi i spokój w innym przypadku by go przeraly.
specjal01 napisał/a:
to tak jak z madkami
podpis użytkownika
[img:b9030ee197]https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/265/003/961.png[/img:b9030ee197]