Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
To se ulżył...
S................s • 2013-08-31, 11:53
Historia z życia wzięta podobno. Znajomy opowiadał mi, jak to odwiedził kuzyna w szpitalu. Na sali obok niego leżał koleś, który próbował się zabić, bo go dziewczyna zostawiła, czy coś w tym stylu. Nie pamiętam z którego piętra wyskoczył, ale miał zajebistego pecha, bo raczej sobie nie pomógł... Skoczył tak niefortunnie, że spadł na plecy w krzaki, przeżył cudem, ale został sparaliżowany od szyi w dół. Czyli tylko głowa była sprawna, ręce i nogi nie.
No więc mój znajomy siedzi tak z kuzynem na sali, nagle ten kuzyn patrzy od stóp do głów na tego sparaliżowanego i mówi:

- I coo! Teraz o poprawkę będzie trudno, nie?!

Mistrz szydery...

Odezwą się zaraz głosy, jaki c🤬j z niego, tak mu dop🤬lać, kiedy on i tak już ma przej🤬e maksymalnie...
W momencie kiedy uległby wypadkowi, a nie świadomie to zrobił, też bym tak myślał. Nie uznaję jednak takiego tchórzostwa, jakim jest samobójstwo, a to, że jest w stanie jakim jest, to na własne życzenie i własną prośbę.

Niech to będzie więc przestroga, dla tych którzy mają takie poj🤬e myśli. Zawsze może być jeszcze gorzej, a Ty nie będziesz w stanie nic zrobić sam.
Zgłoś
vajron 2013-08-31, 12:02 45
Dobre! Cisnąć h🤬jka ja bym mu jeszcze powiedział, że ta dziewczyna jego teraz to już na pewno nie będzie z nim chodzić
Zgłoś
Hrodgar 2013-08-31, 12:04 14
Samobójca jest sprzecznością, z jednej strony na tule tchórzliwy aby poradzić sobie ze swoim problemem, a z drugiej strony na tyle odważny aby odebrać sobie życie.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Zona_Putina 2013-08-31, 12:24 4
Będzie musiał przejść sam przez życie
Zgłoś
M................7 2013-08-31, 14:12 1
Bo skakać też trzeba umieć
Zgłoś
Szczygło 2013-08-31, 18:03 2
Maniutek7 napisał/a:

Bo skakać też trzeba umieć

Mógł wziąć przykład z Magika. Ten to umiał skakać.
Zgłoś
capoeiramen 2013-08-31, 19:44
No to sobie już nie por🤬a, smutek
Zgłoś
Bezem 2013-08-31, 21:18 17
Zgłoś
Varyz 2013-08-31, 21:58 4
Teraz będziemy go utrzymywać hurra!
Zgłoś
Presty 2013-08-31, 22:04
Czytałem, że 98 proc. niespełnionych samobójców nie chciałby powtórzyć tego kroku...

To chyba świadczy samo o sobie.

Samobójcy to p🤬leni tchórze
Zgłoś
z................1 2013-08-31, 22:08
To faktycznie musiał mieć przej🤬e życie skoro sie nawet porządnie zabić nie umie
Zgłoś
Tomasz23 2013-08-31, 22:08
Sadistic bawi i uczy.
Zgłoś
Jarrt 2013-08-31, 22:12 5
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-08-31, 22:19
Nie lepiej było się nażreć tabletek i zapić wódką? Powiesić się? Wejść do wanny z suszarką? Jest tyle sposobów, a on wybrał chyba najc🤬jowszy
Zgłoś
D................o 2013-08-31, 22:21
Super sprawa, facet ma zagwarantowane lenistwo do końca życia. Nie musi pracować by zarabiać i być zdzierany podatkami, ktoś w koło niego będzie robił i mu nie powie że jest śmierdzącym leniem. Same plusy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie