📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zastanawia mnie czy głównym winowajcą wjechania DHL w drzewo nie była jadąca pod prąd skoda. Gdyby skoda jechała normalnie to DHL nie musiałby hamować

A może on po prostu chciał mu paczkę przekazać. Tylko był nieśmiały i nie wiedział jak gościa zatrzymać.

jak masz pecha to i palec w dupie złamiesz - jak to mawiał mój dziadek
Spróbujcie spojrzeć na pozytywne aspekty tego zajścia.
Ktoś zarobi na ich nieszczęściu
Ktoś zarobi na ich nieszczęściu

Widać, że ten z DHL odbił, bo skoda mu wyskoczyła
Później cofając mógł nie widzieć skody, bo ta ruszając kawałek do przodu, mogła znaleźć się w martwym punkcie kierowcy DHL. Ot co, cała filozofia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie