📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Loaloa napisał/a:
Za to przed Watykanem tradycyjnie - na kolanach i z ryjem w błocie.![]()

pytanie do adminów, dlaczego za napisanie kilku słów z dużej litery dostaje się bana, a lala ciągle powtarza te swoje oklepane teksty, aż do znudzenia i jeszcze tu siedzi, rozumiem, że ma chyba układy z którymś
edek.bajzel napisał/a:
pytanie do adminów, dlaczego za napisanie kilku słów z dużej litery dostaje się bana, a lala ciągle powtarza te swoje oklepane teksty, aż do znudzenia i jeszcze tu siedzi, rozumiem, że ma chyba układy z którymś
Bo w regulaminie nie ma wzmianki o byciu niedojebem ale jest zakaz pisania z capsem

Laola jest kretynem i pieprzy straszne farmazony ale w tej kwestii ma trochę racji.
Co to za wysyp pisowskich troli na moim ukochanym portalu?! Wracać do Torunia, nic tu po was.

Nie ma "trochę" tylko ma rację zupełną. Polska została sama. Nie mamy sojuszników. Obraziliśmy wszystkich. Został Orban który sprzeda nas za szekla.
edek.bajzel napisał/a:
Bez takich z🤬bów to by tu było zwyczajnie nudno

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie