wiesiors4 napisał/a:
Ale to metale i im podobni najbardziej piłują się do innych. Bo mają żel, albo o to że słuchają rapu, albo że wolą stanisuawa skrileksa od jakiegoś k🤬a axla czy c🤬j wie tam kogoś.
To weź mi wytłumacz jedno. Jak już na świecie żyję 29 lat, a pamiętam z tego powiedzmy, że 25 to jakim k🤬a j🤬ym cudem w życiu nie widziałem żeby metal przyj🤬 się do jakiegoś dresa tylko odwrotnie? Osobiście preferuję muzykę metalową, noszę długie włosy, glany i ramone. Nigdy się nie przyj🤬em do nikogo (nawet jeśli byłem z kolegami, co w przypadku dresów powoduje szybsze przyj🤬ie się), natomiast nie raz i nie dwa razy widziałem sytuację, w której kilku drechów przyjebywało się do kolesi z długimi włosami. Wytłumacz mi skąd taka twoja opinia na temat metali? Odnośnie muzyki. Sam tworzę muzykę w stylu umcy umcy i słucham skrilexa tak k🤬a a w szczególności upodobałem sobie Narcistic Canibal od Corna z jego pomocą. I nie mówię, że hip hop, czy rap jest zły. Twój wpis natomiast sugeruje, że ludzie słuchający innego rodzaju muzyki niż ja zasługują na natychmiastowy wp🤬l. Co zresztą, bardzo często subkultura dresiarska czyni.