Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Radysh 2012-09-01, 18:56 3
Nie rozumiem przekazu. Metale PANY! Od Szczecina po Poznań! To mój teren. A tu, widocznie poduszkują jakiegoś fana Evanesence czy jak im tam...

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
SoLUffka 2012-09-01, 18:57
jak to jaki przekaz brudas mowi ze go wyzywaja od brudasow a tu nagle do jego domu wchodza dresy i go bija penisami po glowie
Zgłoś
Bożek 2012-09-01, 19:02
przyszli się do niego poprzytulać
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-01, 19:10 6
Teatrzyk Dzieci Wybitnych Inaczej ma zaszczyt przedstawić....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-01, 19:20 58
przeciez niech ktos mu zablokuje konto, bo c🤬jnie taka wrzuca, ze glowa mala...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-01, 19:59 8
też mam długie włosy

lubie jogurt z kota czasem jakiegoś szczura wp🤬le...

lepsze to jak słuchać hip szajsu i j🤬 policje ( geje ) czy naprawdę tak kochacie policje by ich j🤬?

ogólnie film ma na celu was k🤬iki rozśmieszyć więc rozluźnić poślady wiem że za niedługo do gimnazjum idziecie czy do podstawówek ale bez przesady.
Zgłoś
ramiltor 2012-09-01, 20:45 12
Chłop z długimi włosami to jak baba z k🤬sem
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-01, 20:55 4
SoLUffka napisał/a:

Tolerancja?! W Polsce?! Za długie włosy i rodzaj muzyki możesz dostać już w mordę i c🤬jem po zębach!

I tak być powinno. DO SZEREGU!

No ale żeby nie było, typek z filmiku dobrze prawi... ale jest to jeden z nielicznych który wygląda tak jak wygląda i ma taki styl, lecz jest w porządku. Większość ludzi podobnych do niego jest na skraju człowieczeństwa, nie dlatego że wyglądają tak jak wygladają, ale odrazu dają do zrozumienia swoimi r🤬ami i charakterem/słownictwem że to nie człowiek tylko gówno.

A tak bardziej na poważnie... Tolerancji nigdy nie bedzie i w mordkę nie raz dostaniesz.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-01, 21:10
fajnie, że lubisz packać facetów c🤬jem po ryju. Może długie włosy cię zmyliły....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-01, 21:18 3
Ale to metale i im podobni najbardziej piłują się do innych. Bo mają żel, albo o to że słuchają rapu, albo że wolą stanisuawa skrileksa od jakiegoś k🤬a axla czy c🤬j wie tam kogoś.
Zgłoś
endriu5517 2012-09-02, 3:43 24
wiesiors4 napisał/a:

Ale to metale i im podobni najbardziej piłują się do innych. Bo mają żel, albo o to że słuchają rapu, albo że wolą stanisuawa skrileksa od jakiegoś k🤬a axla czy c🤬j wie tam kogoś.

To weź mi wytłumacz jedno. Jak już na świecie żyję 29 lat, a pamiętam z tego powiedzmy, że 25 to jakim k🤬a j🤬ym cudem w życiu nie widziałem żeby metal przyj🤬 się do jakiegoś dresa tylko odwrotnie? Osobiście preferuję muzykę metalową, noszę długie włosy, glany i ramone. Nigdy się nie przyj🤬em do nikogo (nawet jeśli byłem z kolegami, co w przypadku dresów powoduje szybsze przyj🤬ie się), natomiast nie raz i nie dwa razy widziałem sytuację, w której kilku drechów przyjebywało się do kolesi z długimi włosami. Wytłumacz mi skąd taka twoja opinia na temat metali? Odnośnie muzyki. Sam tworzę muzykę w stylu umcy umcy i słucham skrilexa tak k🤬a a w szczególności upodobałem sobie Narcistic Canibal od Corna z jego pomocą. I nie mówię, że hip hop, czy rap jest zły. Twój wpis natomiast sugeruje, że ludzie słuchający innego rodzaju muzyki niż ja zasługują na natychmiastowy wp🤬l. Co zresztą, bardzo często subkultura dresiarska czyni.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-02, 10:43 6
bo dresy to tępe c🤬je
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-02, 10:52 1
miej te dlugie wlosy, ale wygladaj jakos wyjsciowo, to moze nie bedziesz az tak zauwazany, a nie jak wiekszosc szakali latem w glanach. czarnych szmatach, gdzie tempereatura siega 30 stopni, sprawiacie wrazenie smierdzacych i brudnych, prowokacja
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-02, 10:53 3
rockface123 napisał/a:

lepsze to jak słuchać hip szajsu i j🤬 policje ( geje ) czy naprawdę tak kochacie policje by ich j🤬?

Hehe wybieraj sobie znaczenie i na przekór interpretuj opacznie
Wiesz chyba, że wybrałeś do postu marną otoczkę

Jakoś po 6 latach słuchania non stop cięższej muzyki aktualnie słucham dużo hip hopu i wbrew gimnazjalnemu stereotypowi o hh znajduję tam o wiele więcej przekazu niż w metalu, rocku, czy punku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie