Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jad Kiełbasiany 2012-09-27, 0:06 7
To kto w takim razie jest gitarowym Judaszem?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 0:12 1
hrabia9933 napisał/a:

Piszę gitarowy jezus, bo bogiem jest Satriani

A nie Petrucci?
Zgłoś
hrabia9933 2012-09-27, 0:24 1
Jad Kiełbasiany napisał/a:

To kto w takim razie jest gitarowym Judaszem?

zacznijmy od DŻASTINKA
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-09-27, 0:47 25
Bogiem jest Hendrix, Jezusem jest Stevie Ray Vaughan, Duchem Świętym jest Randy Rhoads. Z całą sympatią dla R.A.T.Mu, jestem w stanie od ręki wymienić 30 innych gitarzystów, którzy samym dorobkiem i wpływem na Rock & Rolla jedzą na śniadanie Morellego, Satrianiego i Petrucciego. Nie mówię o kwestiach technicznych (choć tutaj też są lepsi, Buckethead czy John 5), bo nie to determinuje wartość gitarzysty, lecz to co nagrał.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 1:23
Jaki wpływ na rock&roll może mieć Petrucci? Żaden, bo to nie jego muzyka. Idąc twoim tokiem myślenia, można stwierdzić, że taki Cobain był wirtuozem... w końcu miał większy wpływ na muzykę rockową od takiego Morsea.
To kwestia techniczna, muzyczna i dorobek określa wielkość gitarzysty. Nie ma i nie będzie no.1
Co do Hendrixa mogę się zgodzić (aczkolwiek też jest przereklamowany), ale cała reszta to kwestia gustu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 1:34 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 1:42 8
pesanserinusminor napisał/a:

Najlepiej jest słuchać wszystkich i nie bawić się w jakieś kłótnie, bo gitara jest zajebista

Amen.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 1:58
Morello zawsze w czapeczce ! ;D, jeszcze nie widziałem go bez ''bejsbolówki''. Nie wiem jak w Audioslave ale w RATM Tom był jednocześnie DJ'em oraz gitarzystą. Miał wielki polot artystyczny za co niesamowicie go cienię. Według mnie jest jezusem gitary, bo dalej się tym bawi ! Chciałbym go kiedyś zobaczyc, ale nie na wyp🤬dowie tylko w nas .

O gustach jednak się nie dyskutuje, a Vai też jest świetny !
Zgłoś
Genus 2012-09-27, 8:20
iccy napisał/a:

...Morello zawsze w czapeczce ! ;D, jeszcze nie widziałem go bez ''bejsbolówki''...

No to uż widziałeś.

Tom Morello uczy grać:
pt1 /watch?v=Eg-nF8jG3Hc
pt2 /watch?v=arWHSC3gQkA
pt3 /watch?v=dd9fvObr38I
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 10:10
Cytat:

Tom Morello, Gitarowy Jezus

Cytat:

Piszę gitarowy jezus, bo bogiem jest Satriani

Zgłoś
Bootzevau 2012-09-27, 10:14
Dla mnie wszyscy wymienieni wyżej są wirtuozami. Wg mnie Dimebag albo Van Halen grają lepiej od Morellego, ale to mój gust, a o tych się nie dyskutuje. (O gustach się nie dyskutuje, ale i tak muzyka, której słucham jest najlepsza:P)
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 14:21 1
Ale Jezus to również Bóg ty idioto
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 14:23
audioslave ssą paue tylko RAGE!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 14:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem