📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Olbratowski powinien z Maxem Kolonko stworzyć alternatywny kanał telewizyjny
Miłego słuchania kolejnego genialnego felietonu Olbratowskiego
Chłop niszczy system swoimi felietonami i tekstami (:
Chłop niszczy system swoimi felietonami i tekstami (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
słucham go codziennie w pracy i pierwszy raz widzę jak on wygląda i zawsze myślałem, że jest on starcem z brodą

Popełnią mu kiedyś samobójstwo. Rząd nie lubi krytyki, zwłaszcza przeplatanej humorem

Ciekawe, czy ktoś mu pisze te teksty, czy je sam wymyśla. Świetnie się go słucha.
Obudzą się.. Jak znowu będą stali w kolejkach po kartki, a później w kolejkach po mięso, którego nie będzie. Z każdym dniem mizantropia ogarnia mnie coraz bardziej..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie