👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja miałbym problem z matą bo nauczyciel gówno potrafił i do nauki się nie przykładał. Polak to banał kiedyś był. Nic nie robiąc i nie czytając żadnych lektur 3 z pisemnej i 4 z ustnej...

Nikt nie każe na polaku wybierać lektur. Ja, np. wybrałem temat "język piosenek współczesnych zespołów młodzieżowych" - i rozkminiałem o czym pisze behemoth czy tam k44
Cwanym trza być!

Eee żaba też za trudna, jakby dajmy na to kumak górski był to by sie nie połapali z brzuchem...

Podaj w kolejności alfabetycznej cyferki od 1 do 9. Możesz się pomylić o sześć.
Prawie z krzesła spadłem
Prawie z krzesła spadłem

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
tak to jest, kiedy kreuje się swoje zdanie patrząc na najłatwiejsze zadania. Po to jest poziom rozszerzony, żeby kosić, niech sobie ten gościu zrobi choć jedno zadanie z mat. roz. zesra się...

Reforma oświaty jest jak najbardziej udana - już od ilu lat pracodawcy szukają młodych, wykształconych i z wieloletnim doświadczeniem.
To jak taki jeden z drugim zda maturę pred komunią to raz że będzie wykształcony (dokument ma) a dwa że będzie miał jeszcze kilka lat na zdobycie doświadczenia zawodowego.
Był popyt na rynku pracy - jest podaż ze szkół.
To jak taki jeden z drugim zda maturę pred komunią to raz że będzie wykształcony (dokument ma) a dwa że będzie miał jeszcze kilka lat na zdobycie doświadczenia zawodowego.
Był popyt na rynku pracy - jest podaż ze szkół.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie