Olbratowski z każdym felietonem zdobywa coraz wyższą pozycje na liście przyszłych samobójstw

CO K🤬A!? Nowa dobudówka na wiejskiej?! Kompletnie im się w dupach przewracało!!

@femi666
Nie będę po nim płakał
Wk🤬ia mnie niemiłosiernie. Jak i całe to RMF FM... Zamknąć tę stacje, która od początku swojego istnienia puszcza to samo.
Nie będę po nim płakał

@up
Akurat w RMF'ce leci sporo klasowych starych kawałków pomieszanych z garścią hitów i niedawnych przebojów. Nie dogodzisz... Jak nie interesują Cie takie klimaty to po prostu omijasz stację, a nie ustawiasz RMF i leci "OMG,, PRZECIESZH TO JUSZZZHHH STAAARREEEE" Słuchajcie swojej muzyki i nie wp🤬lajcie sie innym w to co słuchają. Utrzymują się na rynku więc są słuchani.
Akurat w RMF'ce leci sporo klasowych starych kawałków pomieszanych z garścią hitów i niedawnych przebojów. Nie dogodzisz... Jak nie interesują Cie takie klimaty to po prostu omijasz stację, a nie ustawiasz RMF i leci "OMG,, PRZECIESZH TO JUSZZZHHH STAAARREEEE" Słuchajcie swojej muzyki i nie wp🤬lajcie sie innym w to co słuchają. Utrzymują się na rynku więc są słuchani.
Akurat miałem podobną sytuację, tylko zamiast Adolf podałem Helmut. Po słowach "Panie Helmucie, kawa dla pana" mina ludzi wkoło była bezcenna.
Protasiewicz rozganiał towarzystwo... jebłem

podpis użytkownika
...
i.huffpost.com/gen/1112661/thumbs/r-STARBUCKS-large570.jpg?6
Dobra kawka nie jest zla. Jest roznica w jakosci cappucino, w zaleznosci od tego co krowa jadla. Zawartosc protein ma wplyw na pienienie sie mleka, wiec jak krowa je swieza trawe, twoje cappucino powinno byc lepsze.
Ale starbucksy i tak ci ja sp🤬ola.
Dobra kawka nie jest zla. Jest roznica w jakosci cappucino, w zaleznosci od tego co krowa jadla. Zawartosc protein ma wplyw na pienienie sie mleka, wiec jak krowa je swieza trawe, twoje cappucino powinno byc lepsze.
Ale starbucksy i tak ci ja sp🤬ola.

Jedno mnie zastanawia- oni ten śmiech puszczają z taśmy czy się go wyuczyli, bo nawet w gównianych odc. jest ten j🤬y rechot