👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1. Muzyka poniewiera.
2. Przypomniała mi się taka historia z życia wzięta. Kumpel (nazwijmy go) A chciał pokazać facetowi B jak się podrywa dziewczyny. Podszedł do dziewczyny która o tej sytuacji wiedziała i powiedział słynny tekst "R🤬asz się czy trzeba z tobą chodzić?". Dziewczyna znając A i wkrętę zaśmiała się i zaczęła zalecać. Więc B podszedł do innej nieznanej mu dziewczyny i zarzucił tym samym tekstem. Czerwony policzek do końca dnia powodował wybuchy śmiechu w grupie znajomych. Tadaa.
2. Przypomniała mi się taka historia z życia wzięta. Kumpel (nazwijmy go) A chciał pokazać facetowi B jak się podrywa dziewczyny. Podszedł do dziewczyny która o tej sytuacji wiedziała i powiedział słynny tekst "R🤬asz się czy trzeba z tobą chodzić?". Dziewczyna znając A i wkrętę zaśmiała się i zaczęła zalecać. Więc B podszedł do innej nieznanej mu dziewczyny i zarzucił tym samym tekstem. Czerwony policzek do końca dnia powodował wybuchy śmiechu w grupie znajomych. Tadaa.
Mi też się właśnie coś przypomniało
Podchodzi pewien koleś do dziewczyny,
zaczyna ją wąchać i rzuca tekstem: "Ładnie pachniesz! Bigos?!?"
a ja tam z kumplami polany ze śmiechu xD
Podchodzi pewien koleś do dziewczyny,
zaczyna ją wąchać i rzuca tekstem: "Ładnie pachniesz! Bigos?!?"
a ja tam z kumplami polany ze śmiechu xD
Ja z lepszych tekstów na podryw to pamietam "tak cię wyr🤬am że nie będziesz mogła chodzić"..

Tu macie temat z tekstami na przełamanie pierwszych lodów:
sadol.pl/teksty-na-przelamanie-pierwszych-lodow-vt10852.htm
sadol.pl/teksty-na-przelamanie-pierwszych-lodow-vt10852.htm

Koleś wygląda jak Tede. Ten sam żenujący poziom wypowiedzi =>
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie