Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Marian_Koniuszko 2023-01-28, 0:21 9
Do kogo ona te żale ma? Skoro sobie takich partnerów wybiera, to ma też taką problematykę.
Zgłoś
Machol 2023-01-28, 0:40 10
Jeżeli wydała kilka tysięcy na miesiąc, aby móc zainteresować sobą tylko faceta który szuka baby na jedną noc, no to ma teraz żale za kiepską inwestycję. Tylko czemu k🤬a kieruje do wszystkich swoje pretensje, że latała za pajacami szukającymi świecącej laluni, olewając biedaków zakolaków, którzy wprawdzie nie wzgardzą nawet brakiem mezoterapii, ale za to jeżdżą tico i myją się szarym mydłem?

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Cryo 2023-01-28, 0:43 4
Zamiast p🤬lić, niech lepiej zap🤬la na swoją zmianę do żabki. Bąbelki Sebka same się nie nakarmią.
Zgłoś
78sivy 2023-01-28, 0:46 6
K🤬A co to za gówno!?
Wyp🤬alaj z tym do dzień dobry TVN włóż mi c🤬ja w dupe!
K🤬a co za c🤬jnie tu wsadzają pedały j🤬e
Zgłoś
Budrys2000 2023-01-28, 0:50 1
A.D. 2023

Zgłoś
Wojownik12 2023-01-28, 1:05
nawet nie odpalam xD
Zgłoś
safriduo 2023-01-28, 1:07 5
- Chce byc piekna jak tatus!
- Dlaczego nie jak mama?
- Mama tyle robi by byc piekna, a tatus tylko umyl sie i juz piekny!
Zgłoś
Alley 2023-01-28, 1:16
Pora sp🤬alać z sadola, wieje tu co raz większym gównem. Przykro mi adminie.
Zgłoś
JebacPis100procent 2023-01-28, 1:33 4
Alley napisał/a:

Pora sp🤬alać z sadola, wieje tu co raz większym gównem. Przykro mi adminie.

To zmień gacie.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-01-28, 1:57 19
W najlepszych latach swojej atrakcyjności pruła się na prawo i lewo, a teraz jak jej wartość na rynku jest porównywalna do passerati 1.9 TDI od turasa to narzeka, że faceci mają ją w dupie i wolą inne. Zj🤬y charakter też robi swoje Pół Tindera to take głupie c🤬y co myślą, że "kobieta to jak wino"
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-01-28, 2:06 3
Zgłoś
ProVVe 2023-01-28, 2:22 10
Cholernie mnie irytuje baba czy człowiek silący się na jakaś kurewsko wysoką inteligencję w wypowiedzi kiedy wyraźnie przychodzi jej to z trudem... Nie potrafi sklecić dwóch pieprzonych zdań, a robi za świątynie mądrości

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Janko 2023-01-28, 2:36 1
Teraz to tylko małpy będą ją r🤬ać
Zgłoś
RazorSharp 2023-01-28, 4:02
Mezoterapia, kosmetyki, masaże, kosmetyczka...
Dobra, dobra, a psiochę żeś regularnie myła mydłem?
Zgłoś
baklazan21 2023-01-28, 4:52 2
diety pudelkowe to sp🤬alaj do budy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie