👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"A tak nawiasem, wole takie 40-stki i 50-tki zadbane, r🤬able niz malolaty co w glowie nic nie maja oprocz spermy insta sriktoka itp."
No to mało jeszcze widziałeś, jak się zachowują babki jak dobijają do 40-tki. Życzę powodzenia w "dogadywaniu się" ze starymi babami.
No to mało jeszcze widziałeś, jak się zachowują babki jak dobijają do 40-tki. Życzę powodzenia w "dogadywaniu się" ze starymi babami.
A chłop jebie na dwa etaty żeby wyrobić na te jej kosmetyki i terapie
Kobieta idąc na randkę trzy dni się głodzi, wylewa siódme poty na siłowni, kupuje nową sukienkę, idzie do fryzjera, do kosmetyczki, goli nogi, wąsik pod nosem i cikpę, wybiela zęby i kupuje bieliznę z Intiminissi. Razem ponad tysiaka.
Facet kupuje kwiatek i kondomy za dwie dychy i idzie por🤬ać.
Facet kupuje kwiatek i kondomy za dwie dychy i idzie por🤬ać.
w komentarzach żale rozwodników i inceli bo baba im uciekła... ahahhahahaha
jak dobrze że mnie wasze problemy nie dotyczą przegrywy życiowe buahahahaha
a ten co ma najwiecej polubień za posta niech się nie cieszy, bo jeszcze wszystko przed nim, łącznie z rozwodem i brakiem seksu, nawet raz na miesiąc

jak dobrze że mnie wasze problemy nie dotyczą przegrywy życiowe buahahahaha

a ten co ma najwiecej polubień za posta niech się nie cieszy, bo jeszcze wszystko przed nim, łącznie z rozwodem i brakiem seksu, nawet raz na miesiąc

Mózgu zacznij jeszcze używać pustaku, to i świat będzie ci lepszy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie