👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest okrucieństwo wobec zwierząt, więc nie wiem czemu znajduje się to w poczekalni...

Naturalna eliminacja nasłabszego ogniwa w stadzie przez co stado staje się silniejsze(Stado jest tak mocne jak jego nasłabszy punkt). Patrząć po komentarzach wyżej, powinni to wprowadzić na sadolu.

Wilki - PO
atakowany żubr - Kaczyński
żubr od cudownego K.O. - Ziobro
i wszystko jasne
atakowany żubr - Kaczyński
żubr od cudownego K.O. - Ziobro
i wszystko jasne

Mam nadzieję że internauci znajdą tego bizona i postawią przed sądem.

@buoba swoją pisowską agitacje polityczną w stylu "jaki to ten nasz kochany prezes pokrzywdzony" idź głosić gdzie indziej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie