Może ma zimówki. Po2 co mu da wymiana opon jak ma napęd na tył i jedzie na pusto i pod górke? Zastanów sie.
bodzio204 napisał/a:
Może ma zimówki. Po2 co mu da wymiana opon jak ma napęd na tył i jedzie na pusto i pod górke? Zastanów sie.
Nie p🤬l bo jakby miał zimowe w przyzwoitym stanie to by nie było problemu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Sam nie p🤬l cymbale. Ma cieżki przód i lekką dupe dlatego nie ciągnie
dokładnie, zimówki nie wiele mogły zmienić, przynajmniej jechał ostrożnie, a nie założą zimówki i myślą że mogą zap🤬lać i później zdziwiony jak na czołówkę na zakręcie wyp🤬oli
@~Velture
mam k🤬a Transita, i to jest k🤬a dramat z tym dostawczakiem, tak mam zimówki, nawet nowe, tym samochodem w zimie nie wolno jeździć na pusto. Także nie p🤬l że jak by miał zimówki to by problemu nie było.
mam k🤬a Transita, i to jest k🤬a dramat z tym dostawczakiem, tak mam zimówki, nawet nowe, tym samochodem w zimie nie wolno jeździć na pusto. Także nie p🤬l że jak by miał zimówki to by problemu nie było.

"Nie p🤬l bo jakby miał zimowe w przyzwoitym stanie to by nie było problemu."
Byyyyzyyyduuuraaaa, jeżeli auto dostawcze/ciezarowe nie jest dociazone to w takim przypadku pomoga jedynie łańcuchy, a i to nie zawsze.
Byyyyzyyyduuuraaaa, jeżeli auto dostawcze/ciezarowe nie jest dociazone to w takim przypadku pomoga jedynie łańcuchy, a i to nie zawsze.
Widzieć jak wszechwiedzący Velture nie ma racji i jest gnojony jest bezcenne.
Ja pierniczę, ale koleś ma radiowy głos. Słucha się go jak komentatora sportowego.
Bo transit to jest jeden z niewielu dinozaurów który sie ostał. Prawie wszystkie marki przeszły na przedni napęd.