📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

nagrywając mogłeś skupić się na całości no chyba, że faktycznie podniecają Cię gąsienice....

@bloodwar
hmm, nie wiem czy niektórzy rozumieją po co są ładunki o ogromnej sile rażenia. Po to żeby odstraszyć potencjalnych przeciwników i zachować równowagę na świecie - kto bombarduje - jest bombardowany (przynajmniej w założeniach).
@zerwikaptur
długa trasa
hmm, nie wiem czy niektórzy rozumieją po co są ładunki o ogromnej sile rażenia. Po to żeby odstraszyć potencjalnych przeciwników i zachować równowagę na świecie - kto bombarduje - jest bombardowany (przynajmniej w założeniach).
@zerwikaptur
długa trasa

Po 1. takie filmiki powinny być natychmiast blokowane - zdradzanie tajemnic wojskowych, a obronność to podstawa. (przypomnijcie sobie jaka była afera z kamerami termowizyjnymi w F1, które zdradzały rozwiązania - oni to rozumieją, nasze wojsko jak widać nie)
Po 2. cały sprzęt transportowany powinien być pod przykryciem (nawet po mimo tego, że to mogą być stare maszyny - nie wolno zdradzać swojego potencjału)
Po 3. Kto pozwolił na tą durnowatą tabliczkę z imieniem - auto pokryte barwami maskującymi, a tu ciul nagle takie coś. Jak będzie jeździł na TIRach to sobie tabliczkę wystawi.
Po 4. taki transport powinien odbywać się w nocy.
Po 2. cały sprzęt transportowany powinien być pod przykryciem (nawet po mimo tego, że to mogą być stare maszyny - nie wolno zdradzać swojego potencjału)
Po 3. Kto pozwolił na tą durnowatą tabliczkę z imieniem - auto pokryte barwami maskującymi, a tu ciul nagle takie coś. Jak będzie jeździł na TIRach to sobie tabliczkę wystawi.
Po 4. taki transport powinien odbywać się w nocy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie