Na moje oko to nie czołgi ale haubice 2S1 Goździk.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
Temat nie pasuje na portal, ale postawię Ci piwo, bo jesteś pierwszym od dłuższego czasu użytkownikiem, który wrzucając nagranie jakichś pojazdów wojskowych na drodze nie okrasza tego dopiskiem w stylu "Ruchy polskiego wojska w związku z zagrożeniem ze strony Rosji"
Edit: Zj🤬eś
Dałem piwo, pochwaliłem, a potem spojrzałem na tagi. Oddawaj piwo

Edit: Zj🤬eś

podpis użytkownika

polskie gówno tzn Honkery... w 2012 dalej zamawiali tego Tarpana.... wojsko polskie i tyle...

@ Autor
Słyszałeś o czymś takim jak haubica samobieżna? To nie są czołgi...
Słyszałeś o czymś takim jak haubica samobieżna? To nie są czołgi...
alexandrus,
Sory ale nie znam się na tyle żeby określić co to jest dokładnie :/
a tak przy okazji dowiedziałem się że tego dnia podobno przejechało jeszcze 19 takich zestawów z czego 3 zostały w Siedlcach.
Sory ale nie znam się na tyle żeby określić co to jest dokładnie :/
a tak przy okazji dowiedziałem się że tego dnia podobno przejechało jeszcze 19 takich zestawów z czego 3 zostały w Siedlcach.

@alexandrus
Skoro podpisał, że są to czołgi to jak myślisz, słyszał o haubicy sombieżnej? Rozumiem, że chciałeś się pochwalić wiedzą...
Skoro podpisał, że są to czołgi to jak myślisz, słyszał o haubicy sombieżnej? Rozumiem, że chciałeś się pochwalić wiedzą...
Jednak czuję się bezpieczny, że bronią na sprzęty, wyprodukowane w latach 70'
pl.wikipedia.org/wiki/2S1_Go%C5%BAdzik

podpis użytkownika
Q L I M A X
oczywiście oficjalnie jadą na ćwiczenia
pewnie pierwsze w okolicy od jakichś 70 lat

podpis użytkownika
Rock.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jednak czuję się bezpieczny, że bronią na sprzęty, wyprodukowane w latach 70'
![]()
Widocznie ich sprawność bojowa pozwala im jeszcze na czynną służbę. Poza tym z lat '70 został im chyba tylko wygląd.
Generalnie - wielki murzyński k🤬s w dupę wszystkim ignorantom myślącym, że WP opiera się na starych T-34 i pułkach konnych kawalerii.