To nie są debile. Co najmniej 200 IQ.
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
HectorTheMexican napisał/a:
Mogli jeszcze usiąść na tej wersalce i jechać 🤣
I jeszcze jakąś młodą, ładną i nie w ciąży na tej wersalce ułożyć.
Mało sadystyczne.
Dorzucę coś od siebie. Kiedyś w biurze serwisant przywiózł drukarkę ale ze się spieszył to jej nie podłączył. Mnie nie było a koleżanka nie miała siły tego do drugiego pomieszczenia przenieść. Drukarka fest, chyba z 30 kg. Więc zsunęła na krzesło na kółkach i popchnęła do pokoju obok. Szef przychodzi i pyta co do c🤬ja, czemu drukarka stoi na krześle? A ona że nie miała siły na blat postawić 🤣
Dorzucę coś od siebie. Kiedyś w biurze serwisant przywiózł drukarkę ale ze się spieszył to jej nie podłączył. Mnie nie było a koleżanka nie miała siły tego do drugiego pomieszczenia przenieść. Drukarka fest, chyba z 30 kg. Więc zsunęła na krzesło na kółkach i popchnęła do pokoju obok. Szef przychodzi i pyta co do c🤬ja, czemu drukarka stoi na krześle? A ona że nie miała siły na blat postawić 🤣
Jeden bocian z fryzurą na worek śmieci, drugi już z brzuszkiem, a przecież to góra studenci.
Taka wersaleczka waży góra 50 kilo. Dla dwóch chłopa to żaden ciężar.
Ech, co się stało z normalnymi facetami... Czy naprawdę zostali tylko pedały, LGBT i inne odpady?
Taka wersaleczka waży góra 50 kilo. Dla dwóch chłopa to żaden ciężar.
Ech, co się stało z normalnymi facetami... Czy naprawdę zostali tylko pedały, LGBT i inne odpady?
Debile by dźwigały i sapały. Tu panowie mają głowę na karku i dobrą zabawę.
Nieprawda . Jak coś jest głupie, TO JEST GŁUPIE i trzeba być debilem żeby myśleć inaczej albo kretynem żeby to usprawiedliwiać. A to że nie zrobią sobie przy tym krzywdy to czysty przypadek.