👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
he he, szajsen... myślę że faszyści coraz częściej używają tego zwrotu pod wpływem polityki ich kanclerz

Trzeba mieć posturę mężczyzny, a dla cioty nawet maszyna nie pomoze w takiej sytucji

Hehe, niby śmieszne. Ale przypomina mi się ta akcja feministek co chciały udowodnić, że wniosą lodówkę czy tam pralkę na któreśtam piętro. Zrobiły to we cztery i udowodniły, że robotę dla dwóch facetów musiały robić cztery baby a co za tym idzie - zarobiłyby mniej, bo cena tej samej usługi musiałaby być podzielona na 4 osoby a nie na dwie. No albo klient musiałby zapłacić 2x więcej za usługę by wyrównać płace.
Ale tak patrze po tym filmiku i stwierdzam, że już chyba wolalbym do wykonania usługi cztery feministki niż zniewieściałych i zwyczajnie głupich "mężczyzn".
Ale tak patrze po tym filmiku i stwierdzam, że już chyba wolalbym do wykonania usługi cztery feministki niż zniewieściałych i zwyczajnie głupich "mężczyzn".
Jaczuro - przeciez to wazy kilkaset kg
Mialem okazje usuwqc takie cos z biura, przy pomocy plastrow boczku
podnoszac jeden rozek wygielismy dwa łomy
przerabana sprawa. Cale szczescie skorzystalismy z pomocy hds i nie musielismy transportowac tego po schodach =)

Mialem okazje usuwqc takie cos z biura, przy pomocy plastrow boczku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie