I bez siłowni sie da
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:23
Lupido
Ćwicząc w domu będziesz miał tylko efekty jako początkujący, ani nie zbudujesz prawdziwej siły ani konkretnej masy, w końcu mięśnie będą potrzebowały cięższego bodźca - siłownie (czyt trening z ciężarami)
A z nogami... w dupie byłeś %)
Ćwicząc w domu będziesz miał tylko efekty jako początkujący, ani nie zbudujesz prawdziwej siły ani konkretnej masy, w końcu mięśnie będą potrzebowały cięższego bodźca - siłownie (czyt trening z ciężarami)
A z nogami... w dupie byłeś %)
Znajomy mówi że za barem nóg nie widać... Ale jednak jak się już rusza dupsko na siłownie to dla zdrowia i symetrycznego rozwoju o nogach fajnie pamiętać(zwłaszcza że jak trzeba kobiecie lodówkę przenieść to nogi i plecy pracują)
Nie ma chyba śmieszniejszego widoku niż wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm i nózkami jak u kogucika!
A nie, jest! Wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm, nogami jak u kogucika i maleńkim, tyciutkim czymś udającym penisa
A nie, jest! Wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm, nogami jak u kogucika i maleńkim, tyciutkim czymś udającym penisa
Ja mam bardzo dobrze zbudowane nogi, bo 10 lat w klubie piłkarskim grałem. Teraz czas na górę ;] 191 cm i 93 kg na razie ;]
Biedni ludzie z przed 100~~+ lat nie mieli siłowni wszyscy pewnie byli chudzi i słabi
. Po wpisach wnioskuje że prawdziwe mięśnie i siła to wynalazek xx wieku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie