Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-08-28, 22:24 3
łapy ma dop🤬lone, ale co z nogami??
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-28, 22:46 1
poczekamy, zobaczymy co z tym tematem będzie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-28, 23:14 5
Nie p🤬lcie mi tu, po siłce to ja sobie też moge nagrywać jak nap🤬lam workiem z kartoflami! Widać ze spędza więcej czasu na siłce niż z dziewczyną!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-28, 23:36 2
Ja ćwicząc w domu miałem efekty lepsze niż po siłowni.
A co z nogami? Jak trenuje chłopak jakiś kick boxing czy MT to nie potrzebuje mieć wielkich ud, a wy się zawsze tego czepicie k🤬a koksy wielkie...
Zgłoś
Pac 2012-08-28, 23:54 13
Lupido

Ćwicząc w domu będziesz miał tylko efekty jako początkujący, ani nie zbudujesz prawdziwej siły ani konkretnej masy, w końcu mięśnie będą potrzebowały cięższego bodźca - siłownie (czyt trening z ciężarami)

A z nogami... w dupie byłeś %)

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-29, 0:11
Znajomy mówi że za barem nóg nie widać... Ale jednak jak się już rusza dupsko na siłownie to dla zdrowia i symetrycznego rozwoju o nogach fajnie pamiętać(zwłaszcza że jak trzeba kobiecie lodówkę przenieść to nogi i plecy pracują)
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-29, 0:17 1
Pac,

Jak masz dobry trening w domu to i efekty będą odpowiednie. Oczywiście, że masz rację w tym co napisałeś, pod warunkiem, że konkretną masą nazwiesz 100kg+ do wzrostu 180cm, kiedy w pasie jest 88cm (tak na swoim przykładzie, bo mam taką budowę xP). C🤬jowo w domu ćwiczyłeś, a siłownia dała Ci większe możliwości.
P.S. Gdyby nie przysiady 3x w tygodniu to efekt byłby mierny, tak jak tam wyżej pisałeś
Zgłoś
bloodwar 2012-08-29, 7:47
Nie ma chyba śmieszniejszego widoku niż wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm i nózkami jak u kogucika!

A nie, jest! Wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm, nogami jak u kogucika i maleńkim, tyciutkim czymś udającym penisa

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
zeto88 2012-08-29, 15:43
@Pac a o kalistenice to nie słyszałeś?
Zgłoś
jarekddz 2012-08-29, 15:57
Ja mam bardzo dobrze zbudowane nogi, bo 10 lat w klubie piłkarskim grałem. Teraz czas na górę ;] 191 cm i 93 kg na razie ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-29, 23:13 1
Nogi + dupa + dół pleców = magazyn siły. Bez tego nie da się wejść na odpowiednie obciążenia, żeby zrobić naprawdę porządną górę. Dół nie musi być duży, ale musi być silny. Duże obciążenia, mało powtórzeń i nie ma op🤬lania.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-29, 23:23 4
Biedni ludzie z przed 100~~+ lat nie mieli siłowni wszyscy pewnie byli chudzi i słabi . Po wpisach wnioskuje że prawdziwe mięśnie i siła to wynalazek xx wieku.
Zgłoś
_kwiatek_ 2012-08-29, 23:31
Chcę zobaczyć jak koleś tym gównem robi rozpiętki

Co do tematu nóg to nie ma kulturysty (nawet amatora) który by odpuszczał trening tak obszernej partii mięśni. Jak odpuszcza to zwykła p🤬da nie kulturysta amator...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-29, 23:49 2
bloodwar napisał/a:

A nie, jest! Wielki, przypakowany kolo z bicem 50 cm, nogami jak u kogucika i maleńkim, tyciutkim czymś udającym penisa

Wierzysz w bujdy wymyślane przez kolesi, którym się nie chce zap🤬lać na trening, męczyć się przez tyle dni w roku? I wygodnie im jest mówić, że taki dobrze zbudowany koleś ma małego ptaka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie