C🤬jowe jak barszcz z Biedronki... Komu nie szkoda czasu niech ogląda, reszta niech przegląda dalej bo szkoda czasu...
Komu się podoba to ręka do góry? Hyh
Takie to śmieszne że musiał zakryć twarz...
konto usunięte
2014-01-12, 13:36
Mr.Hardistic napisał/a:
Komu się podoba to ręka do góry? Hyh
chciałeś chyba w "grue" napsiać
konto usunięte
2014-01-12, 13:41
Sapphiron napisał/a:
C🤬jowe jak barszcz z Biedronki... Komu nie szkoda czasu niech ogląda, reszta niech przegląda dalej bo szkoda czasu...
Sam żeś c🤬jowy. Nie śmigasz na siłownię to nie rozumiesz.
kwas ogórkowy, co by zakwasów nie mieć
Zmotywowal mnie j🤬y , ide na silke, wskocze pod prysznic i wracam
dudi00 napisał/a:
Takie to śmieszne że musiał zakryć twarz...
Kominiarki używa po to ponieważ ciepło najbardziej ucieka przez głowę. Jak byś ćwiczył to byś wiedział o co chodzi
konto usunięte
2014-01-12, 18:51
H🤬jowe :/ nie daje browara...
konto usunięte
2014-01-12, 19:21
Dawno już nie widziałem podobnego gówna.
konto usunięte
2014-01-12, 19:32
Dobry koleś. Fajnie troluje internetowych specjalistów od kulturystyki. Wejdźcie na jakieś forum sportowe to zrozumiecie o co chodzi. Porady typu- trzeba jeść 6 posiłków dziennie co 2,5 godziny każdy, trzeba pić minimum 5 litrów wody dziennie, przed snem trzeba jeść twaróg, nie można jeść kanapek, bolą mnie oczy odkąd zacząłem brać kreatyne...
konto usunięte
2014-01-12, 19:46
Jefrjeitor napisał/a:
Dobry koleś. Fajnie troluje internetowych specjalistów od kulturystyki. Wejdźcie na jakieś forum sportowe to zrozumiecie o co chodzi. Porady typu- trzeba jeść 6 posiłków dziennie co 2,5 godziny każdy, trzeba pić minimum 5 litrów wody dziennie, przed snem trzeba jeść twaróg, nie można jeść kanapek, bolą mnie oczy odkąd zacząłem brać kreatyne...
a co ty masz do 6 posiłków dziennie?? dieta to podstawa (70%) sukcesu i 5-6 posiłków dziennie to norma..