Tak wiem ze to jest tylko utwor i są od tego tematy, ale chciałbym aby zobaczyło to więcej osób
Tteledysk zrobiony przez gościa który na kanale youtube podpisuje się "DarOs"
Pod koniec aż gardło zaciska
Kawałek: Horytnica - Katyńskie łzy
Konto usunięte
2012-09-20, 17:19
Horytnica, Honor, Gammadion, Battlefield, Hammer Of Hate, Tornmentia, i wiele, wiele innych. Chwała naszym rodakom, chwała Polsce (tak często bitej teraz w twarz).
Słowa pisał Antoni Macierewicz.
Konto usunięte
2012-09-20, 18:07
często się zastanawiam jakby wyglądał dzisiaj nasz kraj gdyby "czerwone k🤬y" nie zabiły tylu wspaniałych i inteligentnych ludzi... historia na pewno potoczyłaby się inaczej i żylibyśmy w pięknym państwie.
wbrew temu co niektórzy sądzą, twórczość tego pana nie kończy się na "Murach" i "Naszej Klasie"
CarolOtyła napisał/a:
P🤬lnij się w łeb zanim coś powiesz...
CarolOtyła napisał/a:
Wiesz dlaczego przeżyłbyś czerwoną okupacje? Bo jesteś zbyt głupi możliwe również, że kolaborancki i nawet Józek machnąłby na twój ród ręką... Chociaż właśnie takim ścierwem jak ty powinno się ziemie użyźniać...
podpis użytkownika
Ola gringo
Za Horytnice zawsze piwo!
Mądre słowa serialowego Gustlika.
Wiem, że film kontrastuje z tematyką tematu, lecz w gruncie rzeczy jest bardziej pro ludzki jak pro rosyjski.
Ludziom można wybaczać, systemowi nigdy.
Konto usunięte
2012-09-20, 21:29
Oglądałem "Katyń" kilka razy. Za każdym razem patrzyłem na Rusków z obrzydzeniem. Niemożliwe jest, że te podłe kur*y nie potrafiły się do tego przyznać, nie chciały udostępnić dokumentacji z tej masowej egzekucji - nawet dziś. Sadol sadolem, ale Ruscy Katynien przekroczyli wszelkie granice. No ale cóż, żadne konsekwencje nie zostały wyciągnięte, tak jak odszkodowanie od Niemców za II W.Ś. Mało tego- te szwabskie gnidy chcą odzyskać swoje posiadłości na terenie Polski...
Konto usunięte
2012-09-20, 21:30
Takich rzeczy się nie wybacza.
Polska Byla jest i bedzie dymana przez rosje , niestety ..
Jeb*ac Niemców i rusów ! USA tez...
Wiecie co jest najgorsze ? To, że w obliczu takiego okrucieństwa, ludobójstwa i potworności jakim była zbrodnia katyńska, o Katyniu mówi się głównie jako o miejscu do którego leciał samolot.
Nie potrafię przeżyć tego, że Polska za jaką walczyli nasi rodacy, jest rozszarpywana przez p🤬lone sępy.
Tutaj macie coś co wymaga więcej myślenia, tekst metaforyczny i klimatyczny, muzyka świetnie dopasowana.
pozdro.
podpis użytkownika
VT700 85'
Stalin to nieporównywalnie większa k🤬a niż Hitler...