👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

uszatok napisał/a:
przecinek w Twojej wypowiedzi jest zbędny
![]()
Mówisz, że nie ma to jak po szkole se kenigerka walnąć?

Chrystus? Żart był w modzie jak egipskie chłopstwo piramidy budowało tyle, że zamiast samochodu był wielbłąd.
Co absolutnie nie zmienia faktu, że dość zabawne. Piwko.
Co absolutnie nie zmienia faktu, że dość zabawne. Piwko.

Widziałeś kiedyś, żeby blondynka naprawiała samochód? bicz pliz...
Cytat:
![]()
Precz z tym biedronkowym sikaczem! Chyba tylko Goldbrayner był gorszy, po każdym łyku czułem wszystkie plomby w zębach.
rankiki napisał/a:
paradoks, blondynka naprawiająca auto.
Paradoksem byłaby myśląca blondynka

Blondynkę naprawiającą samochód...hahahahaha,oj nie mogę,dobry kawał!
.:. napisał/a:
![]()
Niekoniecznie kenigera, ale Ciechan jak najbardziej, tyle że bardziej w weekend, bo w tygodniu muszę szlaczki po szkole rysować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie