O k🤬a ale bym na podstawie tej metody odp🤬lił akcję jakbym był wyznawcą religii pokoju i wj🤬 kartę w koran i podczas płacenie darłbym ryja ALLAHU AKBAR!
Ciekawe czy szybciej by terminal spadł na podłogę czy kasjer uciekłby ze sklepu
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ciekawe czy szybciej by terminal spadł na podłogę czy kasjer uciekłby ze sklepu

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
O k🤬a ale bym na podstawie tej metody odp🤬lił akcję jakbym był wyznawcą religii pokoju i wj🤬 kartę w koran i podczas płacenie darłbym ryja ALLAHU AKBAR!
Ciekawe czy szybciej by terminal spadł na podłogę czy kasjer uciekłby ze sklepu![]()
po prostu dostałbyś szybciej wp🤬l niż terminal zdążył wypluć komunikat transakcja odrzucona z powodu braku środków
Muszę doprowadzić się do odpowiedniego stanu, ale to zrobię. Kiedyś. W mojej fantazji. Tak będzie.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
rusek przystawia do terminala sześć pustych butelek po piwie z kodem,
i ma zapłacone za jedno ciemne z butelką
i ma zapłacone za jedno ciemne z butelką
Cytat:
u mnie byłby jeszcze punkt zero - kup biblię...
Zycie juz mnie raz nauczyło,że w domu należy trzymać Biblię. Taka sytuacja: po 24, wszystko zamknięte chcesz zajarać, ale lufka gdzieś zginęła, z butli nie możesz bo po rodzina w domu, bibułka się skończyła,a tu nagle przypominasz sobie,że strony w biblii są z idealnego cienkiego papieru wykonane.
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Najpierw spróbuj z kartą włożoną do etui na dokumenty albo przezroczystej kieszeni dokumentowej w portfelu. Się dziwisz.
Widziałem cos podobnego
Koleś miał pod rękawem zegarek z firmy nadgryzionego jabłka,
trzymając prawdziwe jabłko w ręce płacił przez "Apple Pay"
Koleś miał pod rękawem zegarek z firmy nadgryzionego jabłka,
trzymając prawdziwe jabłko w ręce płacił przez "Apple Pay"
Żeby zapłacić kartą trzeba wcześniej poinformować o tym kasjerkę aby ta włączyła terminal, więc cały dowcip spali na panewce.
@Aldous
Zawsze można podejść do samoobsługowej
Albo do zaufanego kasjera
Zawsze można podejść do samoobsługowej
Albo do zaufanego kasjera
podpis użytkownika
KABUM!