👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Asuritta napisał/a:
powinien wylecieć na zbity ryj ... za takie olewanie ludzi za ktorych kase niby pracuje
Kolejna płytka ameba społeczna... A ja się zastanawiałem kto popiera pis

Asuritta napisał/a:
powinien wylecieć na zbity ryj ... za takie olewanie ludzi za ktorych kase niby pracuje
Ile ty masz iq? Większość ludzi zrozumiała o co chodzi.
dajcie mu spokój, chopak się zestresował troszke jak i caly urzad miasta w kielcach na przeciwko tvp3
Że dziennikarz pyta się o przełożonego - naprawdę tym z tvpis to już się w dupach poprzewracało. Prowokują, i nikt nie chce z nimi gadać, to trzeba polepszyć warsztat dziennikarski, ale nie latać ze skargą.
Mieszkam w Kielcach i nie płace im (w podatkach) za trelowanie za mój hajs kogokolwiek tylko za pracę. Niech znajdzie sobie robotę w prywatnej spółce i robi co chce
Asuritta napisał/a:
mówisz o tym pseudo dziennikarzu?
Jak mówi stare przysłowie "uderz w stół a pińcetplusy się odezwą". W każdym razie ***** *** i duże piwo dla Pana Sekretarza za książkowy trolling TVPiS.

Wiewór napisał/a:
Ile ty masz iq? Większość ludzi zrozumiała o co chodzi.
On nie ma IQ i dlatego nie rozumie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie