powinien wylecieć na zbity ryj ... za takie olewanie ludzi za ktorych kase niby pracuje
Kolejna płytka ameba społeczna... A ja się zastanawiałem kto popiera pis

powinien wylecieć na zbity ryj ... za takie olewanie ludzi za ktorych kase niby pracuje
Ile ty masz iq? Większość ludzi zrozumiała o co chodzi.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
jasne że wiekszośc zrozumiała - jestem słabym urzędnikiem ale wiecie próbuję, nieudolnie robić bekę z TVP, wiec wiecie, spokojnie możecie wybrać mnie na kolejną kadencję . Ja dalej będę kręcił wałki, ale może TVP info już nie bedzie wiec trudnych pytań nikt nie zada i bedzie pięknie. Wystarczy , że chłop założy tęczową opaskę napisze j🤬 pis i może zostac nawet prezydentem Wawy, przy odpowiednich układach. O "oświecony" elektorat, jak widać po co niektórych tutaj, nie musi się martwić
podpis użytkownika
czarna fortunapowinien wylecieć na zbity ryj ... za takie olewanie ludzi za ktorych kase niby pracuje
mówisz o tym pseudo dziennikarzu?
ps. pazuzu - to jakaś j🤬a przykrywka agory do działania na sadolu. pozdrawiam redakcje.
To jest jawne robienie z ludzi debili
Sorry, ale Ty chyba nie wiesz czym jest montaż w rękach mediów.
TVN jest stacją prywatną sama na siebie zarabia, nie pasuje ci ich produkt to za niego nie musisz płacić.
Z TVP jest dokładnie na odwrót, więc to nie jest jeden c🤬j.
Ty również jesteś naiwny. Korporacjonizm niczym nie różni się od ustrojowego reżimu. Zazdroszczę poglądu i wiedzy o źródłach utrzymania jakichkolwiek mediów.
Abstrah🤬jąc od komentarza cytowanych - jak ktoś namiętnie ogląda telewizję i bierze czyjąkolwiek stronę, z automatu staje się ofiarą maksymy "dziel i rządź". Polska jest destabilizowana, za trzy lata klasa średnia pójdzie z torbami i bidokom nie będzie u kogo pracować. Bruksela już szykuje reset ekonomiczny + ekologizm + nowy (ha tfu! ład) porządek, a wy dalej skupiacie się na kargulowo-pawlakowej nap🤬lance pseudoideologii. Nazwij mnie ktoś foliarzem, gdy w tle prozaicznych sporów o C-19 prowadzi się oficjalne dyskusje i stosuje się oficjalne dokumenty definiujące nadchodzące reformy ustrojowe Europy.
Ten koleś ma w dupie zasady doczesnej gry, bo od okrągłego stołu wszyscy niemal politykierzy osrali praworządność ostracyzmem, czyniąc w ostateczności nasz kraj autorytarną żydokomuną. Ale Polak będzie się cieszył, że ma rozrywkę - póki nie zastąpi jej hiperinflacja i cudowne jej rozwiązania skrajnej lewicy w jarmułkach.
Tyle z obiektywnych obserwacji. Od siebie dodam, że nawet gdyby w tv pojawił się dziennikarz w mundurze, jak za Wojtka, wcale nie zrobi mi to różnicy. Słodkopierdzący świat już się skończył i zostaje tylko patrzeć jak nap🤬lacie się ze sobą w necie, bo ktoś jest za tymi, a ktoś za tamtymi.

On nie ma IQ i dlatego nie rozumie

Łahaha pińcet plusy...
łohoho troling tvpis...
foliarze i pińcet plusy sie odzywajom łohoho....
Super troluje hohoho....
Płacicie podatki na takich ludzi jak i ich działania, widać jednych zadowalają programy rozrywkowe z polsatu typu trudne sprawy a innych głupota polityków. Niczym sie nie różnicie
Obowiązkiem polityka, obojętnie czy to z pisu czy z platformy jest udzielenie odpowiedzi dziennikarzowi i to obojetnie z jakiej stacji. To jest logiczne że jak sie typ wyszczywa na dziennikarza z tv pierdziszu to i wyszcza się gęstym moczem na niewygodnego obywatela który po cos przyjdzie.
Ciekawe czy bedzie wam janusze do śmiechu jak was urzędnik potraktuje tak samo. Mnie to k🤬a nie śmieszy bo sie już po urzędach szarpałem i spotykałem podobne zachowania gdzie urzednik sie zawieszał na swojej interpretacji i nie ułatwił mi w zaden sposób.
C🤬j tam ważne że tvp strolowane

TVN jest stacją prywatną sama na siebie zarabia, nie pasuje ci ich produkt to za niego nie musisz płacić.
Z TVP jest dokładnie na odwrót, więc to nie jest jeden c🤬j.
A Ty co? Skrajny kuc jesteś?
Media które prowadzą serwisy informacyjne a tym samym są opiniotwórcze powinny podlegać takim samym regułom więc to nie jest jeden c🤬j.
Tak jakby niektórym lekarzom pozwolono robić jakieś poj🤬e eksperymenty na dzieciach bo... przyjmująprywatnie i c🤬j to kogo obchodzi co robią.
Każda dziennik🤬a czy to z tvpisu czy tvnu powinna być rozliczana za kłamstwa. No ale kto by to rozliczał skoro teraz rozsądnych jest garstka?