👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niezwyciężony napisał/a:
TVN jest stacją prywatną sama na siebie zarabia, nie pasuje ci ich produkt to za niego nie musisz płacić.
Z TVP jest dokładnie na odwrót, więc to nie jest jeden ch*j.
Nie ma znaczenia, udawanie i unikanie odpowiedzi na niewygodne pytanie jest zwyczajnym skur... a podpinanie tego pod walkę z pisem to jest to wykorzystanie aktualnej sytuacji. Mógł odpowiedzieć rzetelnie tak by w pięty poszło ale nie wolał z siebie głupka zrobić bo coś kryje.

A w Wiadomościach i tak powycinają, posklejają i wyjdzie, że kolejny sukces rządu i cały świat nam zazdrości.
Widze nawet sadoli najlepiej rozgrzać polityką. Dwie sprawy mam do napisania. O polityce się nie rozmawia , politykę się uprawia. A druga to gdyby wybory miały coś zmienić to byłyby zakazane. I możecie się kłócić dalej.
0_rafiks_0 napisał/a:
Za co? Za bycie debilem?
Jeśli tak, to dla ciebie tez piwo
Chyba nie jesteś na bieżąco skoro się pytasz
0_rafiks_0 napisał/a:
Za co? Za bycie debilem?
Jeśli tak, to dla ciebie tez piwo
Chyba nie jesteś na bieżąco skoro się pytasz
podpis użytkownika
siema
pazuzu napisał/a:
Dla tych co nie kumaja, ostatnio tvp zadawalo pytanie kieleckiemu rzecznikowi wodociągów, ten w ramach protestu przeciwko manipulacjom tvpis zlewał ich odpowiadając na ich pytanie jedna odpowiednią, i teraz kolejny sekretarz miasta Kielc idzie tym samym sposobem i też troluje tvpis.
Niestety, Twoich prostych słów przecietny elektorat PiS nie zrozumie.
Presty napisał/a:
Niestety, Twoich prostych słów przecietny elektorat PiS nie zrozumie.
Przeciętny??? Nawet ten na wyższym poziomie nie zajarzy, "no bo jachty budujom"....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie