C0C0JUMBO napisał/a:
piwo dla gościa
Za co? Za bycie debilem?
Jeśli tak, to dla ciebie tez piwo

Angel napisał/a:
Przez osiem ostatnich lat polki i polacy...
Przez 8 lat rzadow PO-PSL
Tak samo działa TVP, TVN i inne śmieciowe telewizje...
Ciągłe powtarzanie tych samych regułek które narzuca im ktoś odgórnie.
Ciągłe powtarzanie tych samych regułek które narzuca im ktoś odgórnie.
Nie wiem z czego się tu śmiać. Obojętnie czy go zapyta dziennikarz tvp czy tvn jeden c🤬j, typ jest urzędnikiem czyli pracuje tam dla ludzi i k🤬a dla ludzi powinien udzielić informacji a nie robic z siebie debila. Gość zwyczajnie nie odpowie na niewygodne pytania zadane mu czyli zwyczajnie nie nadaje się na to państwowe stanowosko.
To jest jawne robienie z ludzi debili jak przy podsłuchach polityków. Najwięcej bylo pieprzenia o tym kto podsluchiwał, a nie jaka była treść w nagraniach. Tak i tu, c🤬j z tym o co jest pytany, ważne kto go pyta.
To jest jawne robienie z ludzi debili jak przy podsłuchach polityków. Najwięcej bylo pieprzenia o tym kto podsluchiwał, a nie jaka była treść w nagraniach. Tak i tu, c🤬j z tym o co jest pytany, ważne kto go pyta.

5+ za recytacje wiersza. Moja córka w przedszkolu też się nauczy.
Dla tych co nie kumaja, ostatnio tvp zadawalo pytanie kieleckiemu rzecznikowi wodociągów, ten w ramach protestu przeciwko manipulacjom tvpis zlewał ich odpowiadając na ich pytanie jedna odpowiednią, i teraz kolejny sekretarz miasta Kielc idzie tym samym sposobem i też troluje tvpis.
CzerstWybut napisał/a:
Nie wiem z czego się tu śmiać. Obojętnie czy go zapyta dziennikarz tvp czy tvn jeden c🤬j, (...)
Z cyklu nie wiem to się wypowiem? Czy marzysz już o 700+ z moich podatków?

CzerstWybut napisał/a:
Nie wiem z czego się tu śmiać. Obojętnie czy go zapyta dziennikarz tvp czy tvn jeden c🤬j,
TVN jest stacją prywatną sama na siebie zarabia, nie pasuje ci ich produkt to za niego nie musisz płacić.
Z TVP jest dokładnie na odwrót, więc to nie jest jeden c🤬j.
powinien wylecieć na zbity ryj ... za takie olewanie ludzi za ktorych kase niby pracuje