Ze sluchaniem disco polo jest jak z waleniem konia. Niby przyjemnie, ale wstyd sie przynac ;d
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
na Śląsku co 4 osoba słucha disco polo z mojego doświadczenia, też kiedyś słuchałem lepsze to od rapu
tak właściwie, to nie wyobrażam sobie normalnego wesela bez chociaż jednego kawałka disco polo
Cytat:
Ze sluchaniem disco polo jest jak z waleniem konia. Niby przyjemnie, ale wstyd sie przynac ;d
Ja wale konia, jak to się mówi, "niech się wstydzi ten kto widzi"
rockface123 napisał/a:
na Śląsku co 4 osoba słucha disco polo z mojego doświadczenia, też kiedyś słuchałem lepsze to od rapu
![]()
Odwołując się do Twego podpisu oraz treści posta pragnę zauważyć, iż my osoby słuchające rapu nie mamy nic do metali, ba! nawet nie mała część z nas słucha tego rodzaju muzyki! Pedałami natomiast nazywamy takich jak Ty, wiecznie spiętych kapiszonów, podejrzewam ,że metale których tak zaciekle jak to twierdzisz bronisz ( chyba jako jedyny z nich czujesz się zagrożony ) myślą podobnie. Pozdrawiam gorąco w chłodny czwartkowy poranek ,załóż ciepłe skarpety bo blaszka w glanach odmrozi Ci palce!
Cytat:
- Chopin jest zajebistyJuż wole słuchać Chopina niż to dziadostwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie