Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siriuz 2025-05-11, 10:41 4
Dziwi mnie, że Trzaskowski ich spuścił tuż przed wyborami. No ale, zakładanie że to racjonalny człowiek byłoby chyba jeszcze dziwniejsze

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
nowynick 2025-05-11, 10:41 7
Ja co prawda wiosna-lato-jesień jeżdżę rowerem, ale te 20 zeta chyba zainwestuje na gaz jakby co 😉

PS ciekawe czy odmówiła tego mleka bo krowa puszczą gazy cieplarniane z dupy?
Zgłoś
dracov6664 2025-05-11, 10:43 11
Jeszcze popsikać tych z aparatami i kamerami.

podpis użytkownika

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
Qubec 2025-05-11, 10:49 10
dracov6664 napisał/a:

Jeszcze popsikać tych z aparatami i kamerami.

Dziennikarz to był 20 lat temu. Teraz Ci pseudo dziennikarzyny polują na ludzi którym puszczają nerwy i coś powiesz za dużo wtedy jest dopiero hejt. Ale jak powiedz im że nagrałeś wszystko na tel od początku to uciekają. A czemu? Bo oni że swoich wypocin zrobia wszystko ale jak masz czym się obronić to oni się boją.

[ Dodano: 2025-05-11, 10:54 ]
A nie powinny być im postawione zarzuty chęci świadomej spowodowania katastrofy w ruchu końcowym. Przecież jeden by się zagapil i była by niezła rozpieducha. Kiedyś poznałem jednego aktywistę... Jadąc pociągiem do Warszawy. Okazało się że chłopak miał stopień niepełnosprawności umiarkowany. Widać było że że łbem miał niekoniecznie po drodze. Ale cieszył się że dostanie 50 zł i ciepły obiad. Ja do niego odrazu że jest debilem i idiota żeby za 50 zł robić dym. Ten się oburzył. Więc mówię co posądza ciebie bo ty jesteś dla nich nikim a zwykłym pionkiem żeby ci normalny człowiek napluł w gębę albo co gorsza pobił. A ten że ma adwokatów sędziów itd którzy go obronią. Skończyłem dyskusje z takim debilem ponieważ uznałem że jest zbyt ograniczony by zrozumieć pewne rzeczy. Że za 50 zł i ciepla kiełbasę jest w stanie się zrobić k🤬a która działa na rzecz szkody polski.
Zgłoś
nevermind_b 2025-05-11, 11:00 3
poprawiłbym jeszcze raz gazem!! i tych co pomagają również!
Zgłoś
shoe5maker 2025-05-11, 11:02 9
Jak dla mnie bomba.

Zgłoś
Insaner 2025-05-11, 11:19 9
TwójCzarnyPan napisał/a:

Dzięki takim akcjom Ostatnie Pokolenie jest najbardziej znienawidzoną organizacją w Polsce. Można ich gazować, polewać wodą, opluć i społeczeństwo będzie bić brawo. A gdy pewnego dnia komuś puszczą nerwy i paru rozjedzie, to sympatia Polaków będzie po stronie sprawcy.
Banda zmanipulowanych kretynów. Sami zabili ideę, o którą walczą.

Te dzieciaki z problemami są zmanipulowane, ale ci którzy to organizują doskonale wiedzą co robią. Ja bym wręcz podejrzewał, że ich finansuje nie lobby "ekologiczne" tylko lobby naftowe/samochodowe, bo działania tych organizacji nawet w teorii nie mogą sprawić, że ktokolwiek zacznie ich popierać, a wręcz przeciwnie - nastawia wrogo przeciwko jakimkolwiek działaniom pro-ekologicznym.

Tak na marginesie to co z tymi aktywistami jest nie tak? większość wygląda jakby miała jakieś fizyczne wady rozwojowe, problemy z tożsamością, ubierają się jak menele i wypowiadają jak uczniowie z defektami intelektualnymi.
Typowy obraz aktywistki to dziewczyna z potarganymi włosami, często krótkimi i wyglądająca jak facet - ubrana w strój który wygląda jak wygrzebany ze śmietnika.
Typowy aktywista to z kolei jakiś koleś w sweterku lub golfie, często z długimi włosami i menelskim zarostem - do tego z tak zniewieściałym głosem, że od razu budzi pewne skojarzenia co do jego orientacji seksualnej

Wszyscy używają podobnych zwrotów "nie czułem się KOMFORTOWO", "to jakby nie jest ok". Oni chyba serio myślą, że w realnym świecie kogokolwiek interesuje ich żywot, albo to czy się dobrze czują. Brakuje jeszcze tylko czegoś o "przepracowaniu traumy z terapeutą".

Istnienie takich ludzi jest winą obecnych 35-45 latków, którzy nie potrafili wychować swoich dzieci. Wmawiali im, że mogą wszystko, że są najlepsi a jak ktoś mówi inaczej to im zazdrości i na wszystko pozwalali. Wyrośli otoczeni taką bańką cukierkowego świata. Potem przyszło zderzenie z rzeczywistością. Okazało się że nie są tacy najlepsi, że pracodawców nie interesuje to, że są tacy fajni i chcą im płacić tylko najniższą krajową. Nikt im nie chce dać za darmo mieszkania w centrum Warszawy i życie zaczyna się walić jak domek z kart. Bez pomocy rodziców stać ich co najwyżej na współdzielenie pokoju, z ich zdaniem niespecjalnie ktoś się liczy. No to uciekają w tego typu działalności, bo pracować nie potrafią, nie mogą się odnaleźć w normalnym świecie.

Ciekawe czy coś im płacą za to że się przyklejają.
Zgłoś
yaro78 2025-05-11, 11:23 13
To jest droga ekspresowa S8. Dozwolona prędkość 120 km/h. Tam nie ma żadnych przejść dla pieszych, skrzyżowania są bezkolizyjne. Ma po 3-4 pasy ruchu. Ruch pieszych jest zabroniony na drodze ekspresowej. Dlaczego kierowcy zatrzymują swoje pojazdy przed bandą samobójców. ?
Zgłoś
Goliat777 2025-05-11, 11:24
Pomocy pomocy 😩😩 i dobrze tym k🤬om.
Po kopie na mordę powinien tam każdy dostać..taki pakiecik. Gazik i kop na mordę.
Zgłoś
Delikwent 2025-05-11, 11:29 1
Pomocy! P🤬dy j🤬e
Zgłoś
Lockk86 2025-05-11, 11:33 1
piękny widok... aż żal skrolować dalej
Zgłoś
Anonimowyja 2025-05-11, 11:40 7
żmij napisał/a:

Zwalczają emisję spalin tworząc jebutne korki, w których stoją dymiące samochody i generują punktowo skokowy wzrost emisji spalin.
Czego nie rozumiesz?

Jakby im faktycznie zależało, to protestowaliby przed ratuszem aby zwiększyć ilość połączeń lokalnych - kolejowych i autobusowych.
Żyję w mieście, na co dzień jeżdżę samochodem i jeśli wiem, że będę musiał się wj🤬 w centrum miasta w godzinach szczytu i opłacić parkomat - to wsiadam w tramwaj, z własnego wyboru - będzie taniej, trochę szybciej.
Oni myślą, że odebranie człowiekowi wyboru to właściwe rozwiązanie. Nie, trzeba zadbać o infrastrukturę tak, aby to człowiek sam wybrał co mu bardziej pasuje.

Ci ludzie może mają jakiś słuszny cel ale nie potrafią połączyć ze sobą trzech kropek i oczekujecie od nich racjonalnego myślenia?
Zgłoś
Insaner 2025-05-11, 11:48 5
yaro78 napisał/a:

To jest droga ekspresowa S8. Dozwolona prędkość 120 km/h. Tam nie ma żadnych przejść dla pieszych, skrzyżowania są bezkolizyjne. Ma po 3-4 pasy ruchu. Ruch pieszych jest zabroniony na drodze ekspresowej. Dlaczego kierowcy zatrzymują swoje pojazdy przed bandą samobójców. ?

Mnie bardziej zastanawia to dlaczego policja nie używa siły do usunięcia tych wszystkich, którzy nie są przyklejeni, ale biegają tam w kamizelkach z kamerami. Na trasie ekspresowej nie wolno przebywać pieszym tymczasem tam są może przyklejone 2 osoby, a 15 kręci się dookoła i robi szum celowo prowokując kierowców i nagrywając ich twarze. Oczywiście do kompletu pojawiają się tam także informowani wcześniej o takich działaniach "dziennikarze" różnych "lewicowych" portali informacyjnych.

Tak naprawdę to im tylko o to chodzi - o materiał, który będzie potem rozchodził się po sieci. Gdyby w pierwszej kolejności zabierano kamery/telefony lub odsuwano nagrywających na tyle daleko, żeby nie mieli czego pokazywać to i te ich niby blokady straciłyby sens. Dobrze zrobili zasłaniając jakiś czas temu parawanem tych przyklejonych.
Zgłoś
pazuzu 2025-05-11, 11:49 14
Ostatnio służby użyły rozpuszczalnika i Giertych dobrze napisał

Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-05-11, 11:56 3
Mam nadzieję kiedyś spotkać ich na swojej drodze. Będzie gaz, prąd i inne atrakcje obłożone akcyzą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie