Brawo, Bestio!

Brawa dla naszej Bohaterki, kobiety niezłomnej!

Edit: K🤬a, czwarty raz to obejrzałem i nie mogę przestać się śmiać...

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Banda zmanipulowanych kretynów. Sami zabili ideę, o którą walczą.
Dzięki takim akcjom Ostatnie Pokolenie jest najbardziej znienawidzoną organizacją w Polsce. Można ich gazować, polewać wodą, opluć i społeczeństwo będzie bić brawo. A gdy pewnego dnia komuś puszczą nerwy i paru rozjedzie, to sympatia Polaków będzie po stronie sprawcy.
Zwalczają emisję spalin tworząc jebutne korki, w których stoją dymiące samochody i generują punktowo skokowy wzrost emisji spalin.
Czego nie rozumiesz?

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
No i dziękuję bardzo za poprawę humoru na całą niedzielę!
Brawo, Bestio!
Brawa dla naszej Bohaterki, kobiety niezłomnej!
Edit: K🤬a, czwarty raz to obejrzałem i nie mogę przestać się śmiać...
Aż mi ciepło na serduszku za tak miłe słowa 😁
Dzięki takim akcjom Ostatnie Pokolenie jest najbardziej znienawidzoną organizacją w Polsce. Można ich gazować, polewać wodą, opluć i społeczeństwo będzie bić brawo. A gdy pewnego dnia komuś puszczą nerwy i paru rozjedzie, to sympatia Polaków będzie po stronie sprawcy.
To oni na początku mieli jakaś idę? Myślałem że to banda rozpuszczonych dzieciaków które szukają atencji.
Jakoś, cholera, trzeba by zwracać uwagę na różne kwestie, ale jak?
Niby w taki "głośny, upierdliwy" sposób kwestia staje się głośna...
No nie wiem, nie wiem.
Lepszy byłby miotacz płomieni 😁
Tak właściwie to nie.
Przykleili się, nigdzie nie uciekną. Wystarczy pojemnik z benzyną i zapalniczka.
Polewasz wszystkich równo i podpalasz. Taniej, szybciej, sprawniej.

podpis użytkownika