Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2025-05-11, 12:08 2
na przyszłośc niech kupi coś większego a nie takie gówno za 20zł z allegro co na kilka osób wystarcza tylko.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
radzyniak 2025-05-11, 12:18 2
Ta pani będzie miała przej🤬e za bezpodstawne użycie gazu. Przej🤬e prawnie i finansowo.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-11, 12:42 3
Bul_od_bytu napisał/a:

Mam nadzieję kiedyś spotkać ich na swojej drodze. Będzie gaz, prąd i inne atrakcje obłożone akcyzą

ja już biłem pamiętaj atakuj goryla bo maja i kameżyste walcz tak jak by rodzina była w potrzebie najleprze jest to że oni dostali gazem i proszą o pomoc blokuja droge karetna znowu nie dojedzie i ktos umrze to są terroryści atakować za bunt przeciw społeczeństwu
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-05-11, 12:58 4
Najlepsze jest to, że ostatnie pokolenie u szwabów jest oficjalnie uznane za organizację terrorystyczną. A w Polsce finansuje ich m.in. rafał trzaskowski. Taki sam obrzydliwy c🤬j jak nawr0cki.
Szkoda śliny, aby splunąć, na te k🤬y.
Zgłoś
outline 2025-05-11, 13:24 1
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Najlepsze jest to, że ostatnie pokolenie u szwabów jest oficjalnie uznane za organizację terrorystyczną. A w Polsce finansuje ich m.in. rafał trzaskowski. Taki sam obrzydliwy c🤬j jak nawr0cki.
Szkoda śliny, aby splunąć, na te k🤬y.

ty, symetrysta k🤬a
Zgłoś
Ziomee22 2025-05-11, 13:24 3
jakie k🤬a pomocy? pomoc nie przyjedzie bo jakieś p🤬dy blokują drogę siedząc na niej...
Zgłoś
elim 2025-05-11, 13:29 1
Gdyby się ktoś zastanawiał co się może dalej wydarzyć, no więc ta pani która ich spryskała gazem to zamiast dostać medal to najprawdopodobniej będzie mieć sprawę w sądzie, aktywiszcza takie akcje nagrywają, a później kierują wnioski na policję o ukaranie osób które dały się sprowokować.
Zgłoś
PRESING23 2025-05-11, 14:09 1
Chciało się protestować to trzeba cierpieć hehe
Zgłoś
SłonecznyPatrol 2025-05-11, 14:12
Marysia była lekko w szoku
Zgłoś
esa 2025-05-11, 14:22 3
elim napisał/a:

Gdyby się ktoś zastanawiał co się może dalej wydarzyć, no więc ta pani która ich spryskała gazem to zamiast dostać medal to najprawdopodobniej będzie mieć sprawę w sądzie, aktywiszcza takie akcje nagrywają, a później kierują wnioski na policję o ukaranie osób które dały się sprowokować.

dobre uczynki wymagają ofiar
Zgłoś
OscaroCardozo95 2025-05-11, 14:23
Zdecydowanie za mało gazu. Miód na me oczy
Zgłoś
LCF 2025-05-11, 14:59
Ciekaw jestem czy zg. z prawem było by stanięcie to nich tyłem auta i nie wyłączanie silnika, bo o ile o "przygazówkę" mogli by się policjanci czepić, to trzymanie trochę wyższych obrotów niż normalnie to już nie obrotów
Zgłoś
tomnbb 2025-05-11, 15:03 3
radzyniak napisał/a:

Ta pani będzie miała przej🤬e za bezpodstawne użycie gazu. Przej🤬e prawnie i finansowo.

Będzie trzeba to zrobi się zrzutkę aby jej pomóc i dać kasę na papugę.
Wrzucić zza pleców kamerzysty świece dymna na krety 😜

Ze tez nie mogą zrobić takiej blokady jak jakaś ekipa jedzie na mecz...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-05-11, 15:26 1
Mistrzyni z tej babki..... Szkoda, że pewnie będzie mieć problemy z tego powodu.
Zgłoś
Sadol88 2025-05-11, 15:31 1
Aż łezkę uroniłem, to jest piękne! 🥹
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie