na przyszłośc niech kupi coś większego a nie takie gówno za 20zł z allegro co na kilka osób wystarcza tylko.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ta pani będzie miała przej🤬e za bezpodstawne użycie gazu. Przej🤬e prawnie i finansowo.
Bul_od_bytu napisał/a:
Mam nadzieję kiedyś spotkać ich na swojej drodze. Będzie gaz, prąd i inne atrakcje obłożone akcyzą
ja już biłem pamiętaj atakuj goryla bo maja i kameżyste walcz tak jak by rodzina była w potrzebie najleprze jest to że oni dostali gazem i proszą o pomoc blokuja droge karetna znowu nie dojedzie i ktos umrze to są terroryści atakować za bunt przeciw społeczeństwu
Najlepsze jest to, że ostatnie pokolenie u szwabów jest oficjalnie uznane za organizację terrorystyczną. A w Polsce finansuje ich m.in. rafał trzaskowski. Taki sam obrzydliwy c🤬j jak nawr0cki.
Szkoda śliny, aby splunąć, na te k🤬y.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Najlepsze jest to, że ostatnie pokolenie u szwabów jest oficjalnie uznane za organizację terrorystyczną. A w Polsce finansuje ich m.in. rafał trzaskowski. Taki sam obrzydliwy c🤬j jak nawr0cki.
ty, symetrysta k🤬a

jakie k🤬a pomocy? pomoc nie przyjedzie bo jakieś p🤬dy blokują drogę siedząc na niej...
Gdyby się ktoś zastanawiał co się może dalej wydarzyć, no więc ta pani która ich spryskała gazem to zamiast dostać medal to najprawdopodobniej będzie mieć sprawę w sądzie, aktywiszcza takie akcje nagrywają, a później kierują wnioski na policję o ukaranie osób które dały się sprowokować.
elim napisał/a:
Gdyby się ktoś zastanawiał co się może dalej wydarzyć, no więc ta pani która ich spryskała gazem to zamiast dostać medal to najprawdopodobniej będzie mieć sprawę w sądzie, aktywiszcza takie akcje nagrywają, a później kierują wnioski na policję o ukaranie osób które dały się sprowokować.
dobre uczynki wymagają ofiar
Ciekaw jestem czy zg. z prawem było by stanięcie to nich tyłem auta i nie wyłączanie silnika, bo o ile o "przygazówkę" mogli by się policjanci czepić, to trzymanie trochę wyższych obrotów niż normalnie to już nie obrotów
radzyniak napisał/a:
Ta pani będzie miała przej🤬e za bezpodstawne użycie gazu. Przej🤬e prawnie i finansowo.
Będzie trzeba to zrobi się zrzutkę aby jej pomóc i dać kasę na papugę.
Wrzucić zza pleców kamerzysty świece dymna na krety 😜
Ze tez nie mogą zrobić takiej blokady jak jakaś ekipa jedzie na mecz...
Mistrzyni z tej babki..... Szkoda, że pewnie będzie mieć problemy z tego powodu.