Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siriuz 2025-05-11, 20:23 1
killua napisał/a:

dlaczego kłamiesz symetrystyczna kuhewko? mozesz przedstawić jakikolwiek dowód na to napisałeś o finansowaniu? (bo to czy gorszy czy lepszy to inna sparawa)

Aha, to może odpowiedz na pytania:
- czy zapadł prawomocny wyrok w sprawie dewastacji Syrenki?
- czy cofnięto umowę najmu lokalu w Warszawie fundacji pod której auspicjami działa Ostatnie Pokolenie?
- czy to prawda, że Sąd Rejonowy dla Warszawy Pragi-Południe skazał ekoaktywistów z "Ostatniego Pokolenia" na najniższą możliwą karę, w uzasadnieniu wskazując, że "być może w przyszłości okaże się, że bohaterami zostaną obecni obwinieni"?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-05-11, 20:34 1
Shaolin_Majster napisał/a:

A gdzie tu masz dzieci cymbale? 😁 Poza tym, Ci tutaj mogą wstać i odejść, mają wybór... 🤷🏻‍♂️
Więc nie wiem o co Ci chodzi? Ale luz.
Nie pomyślałeś... Nie mozna mieć wszystkiego. 😉
Pozdrawiam. 🙏🏻 Shaolin. 🙅🏻

Ty głupi jesteś czy udajesz?

256 § 1 Kodeksu karnego głosi: kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Zgłoś
majeńka 2025-05-11, 20:46
pazuzu napisał/a:

Ostatnio służby użyły rozpuszczalnika i Giertych dobrze napisał

Giertych pochodzi z Młodzieży Wszypolskiej, ale po tobie oczekiwałam czegoś lepszego niż poklaskiwanie licznym tu onucom i konfiarzom. Ostatnie Pokolenie może i ma wielu świrów w składzie, ale przynajmniej to jeden z niewielu protestów z którymi się zgadzam.

Zaś ta sk🤬icórka z gazem niech sobie pójdzie na protest rolników, górników, czy pro-hamasowców.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
zxc1234 2025-05-11, 21:36 1
na instagramie jest dlugi film, waga 600MB po pobraniu
instagram.com/ostatniepokolenie/reel/DJb-9TfIfE7/ w inny temat tez wrzucilem,

pozwolilem sobie porobic screeny i ulepić ten oto kolaż

majeńka napisał/a:

sk🤬icórka

to słówko wyglądałoby pięknie jako tytuł tego "dzieła"

@majeńka: gdyby w pustych łebkach zaświtała myśl żeby przyklejać się do budynków rządowych i w ten sposób paraliżować ich pracę pewnie zdobyli by nieco sympatii
blokowanie dróg i wk🤬ianie ludzi sprawi tylko że prędzej czy później ktoś nie wytrzyma i ich rozjedzie, poodrywa od jezdni a śćiągać z asfaltu ich będą nie kulturalnie jak teraz tylko za kudły i przypinać do barier trytytkami bo oszołomy mają tendencje żeby z uporem wracac...
Zgłoś
BorysBestia 2025-05-11, 21:41 3
Takiego przyklejonego c🤬ja jednego z drugim psychicznie bym zamęczył i doprowadził do łez. Na początek sturchaniem, pluciem, szarpaniem za włosy jak ostatnią k🤬ę, deptaniem itd. Potem byłoby okręcanie wokół własnej osi, a później złapałbym za nogi i k🤬ę rozciągał jak gumę, podczas gdy jego łapa tkwiłaby dalej w betonie. Błagałby, żeby mu to łapsko uj🤬. K🤬si łeb miałby traumę co najmniej na pół życia.
Zgłoś
M_A_X 2025-05-11, 22:45 2
Po co ich usuwać z drogi jak można ich z nią trwale zintegrować .

Zgłoś
Henryk_Kwinto 2025-05-11, 23:37
Po co ich w ogóle odklejać? Zostawić ich tam na jedną, albo dwie noce, bez ochrony policji, a miejscowe dresiki i zwyrole, na pewno rozwiążą ich wszystkie problemy klimatyczne.
Zgłoś
Pawehan 2025-05-11, 23:46
yaro78 napisał/a:

To jest droga ekspresowa S8. Dozwolona prędkość 120 km/h. Tam nie ma żadnych przejść dla pieszych, skrzyżowania są bezkolizyjne. Ma po 3-4 pasy ruchu. Ruch pieszych jest zabroniony na drodze ekspresowej. Dlaczego kierowcy zatrzymują swoje pojazdy przed bandą samobójców. ?

Dobrze że nie masz samochodu ani prawo jazdy .
Zgłoś
Jakubek_1986 2025-05-12, 0:07 1
Po to mam gaz w aucie
Zgłoś
Disi81 2025-05-12, 0:46
pazuzu napisał/a:

Ostatnio służby użyły rozpuszczalnika i Giertych dobrze napisał

I jeszcze opłata za zajmowanie pasa ruchu. Bez pozwolenia stawek jest chyba liczona x10😂
Zgłoś
chorym 2025-05-12, 1:23
Rok temu o tym pisałem, moje marzenia się spełniły
Zgłoś
CelnikJudasz 2025-05-12, 3:44
Mam nadzieję że szmata oślepła na stałe.
Zgłoś
zxc1234 2025-05-12, 5:08
@CelnikJudasz: odzyskala zdolność widzenia po mniej więcej godzinie
Zgłoś
Puczysta 2025-05-12, 10:15 1
Ja czekam na takiego, który ich żywcem porozjeżdża. Po takim wypadku, założę się o wszystko co posiadam, że już tak nie będą strajkować. Strach jest najlepszą bronią.
Zgłoś
cezar910426 2025-05-12, 11:03
No i fajnie, fajniusio. Po koleżeńsku 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie