zn506 napisał/a:
killua napisał/a:
napisałeś o finansowaniu?
Po taniości dostali lokal od miasta.
kłamiesz. nie dostali.
to jest właśnie wasz symetrystów, problem. dla swojej narracji łżecie jak bure suki, nie różniąc się niczym od peesowców. Lokale zostały w ramach polityki wspierania NGOs wynajęte(po taniości) zupełnie innej organizacji, a że tamta organizuje spotaknia z roznymi grupami to sie z🤬by zleciały i wykorzystały sytuacje.
Gaz jest dobry ale jeszcze lepsza jest pianka budowlana we włosach XD polecam sprawdzić zwłaszcza na żeńskich terorystkach .
Shaolin_Majster napisał/a:
@Bestia_z_aquaparku
Ha tfu!
Co ci się mistrzu nie podoba?! Stanisław fajny chłopak😃
Shaolin_Majster napisał/a:
C🤬ja tam chłopak... To pedał zwykły. 🙅🏻
To nie jest zwykły pedał, to głupi pedał🙂
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
To nie jest zwykły pedał, to głupi pedał🙂
W punkt. 👌🏻
To ja się potykam z baniakiem benzyny, bo przecież zabraklo mi paliwa na esce. Teraz drugi zgrywus wymyśla powód dlaczego podpalil rozlaną benzynę fajerwerkami. Od razu zaznaczam - "urodziny mialem " za slabe.
killua napisał/a:
zupełnie innej organizacji
Jakiej konkretnie? Jakiejś katolickiej? Antyaborcyjnej? Młodzieży wszechpolskiej? A może kółku różańcowemu?
Kto wie, ten wie
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
@Bestia_z_aquaparku
świetnie to zrozumiał, i nie tylko służb a wszystkich ludzi
[ Dodano 2025-05-13, 10:36 ]
jakie to ma znaczenie w kontekście twojego kłamstwa? jakiejs tam innej chuyowej organizacji klimatycznej. w kazdym razie nie tej ktora sie przykleja do asfaltu, podtrzymuje wiec swoje zdanie, nie... przepraszam fakt: ze jesteś je..nym kłamcą
świetnie to zrozumiał, i nie tylko służb a wszystkich ludzi

[ Dodano 2025-05-13, 10:36 ]
zn506 napisał/a:
Jakiej konkretnie? Jakiejś katolickiej? Antyaborcyjnej? Młodzieży wszechpolskiej? A może kółku różańcowemu?
jakie to ma znaczenie w kontekście twojego kłamstwa? jakiejs tam innej chuyowej organizacji klimatycznej. w kazdym razie nie tej ktora sie przykleja do asfaltu, podtrzymuje wiec swoje zdanie, nie... przepraszam fakt: ze jesteś je..nym kłamcą