Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-03-08, 20:45
@wszyscy
Przestańcie pieprzyć!
Wbrew pozorom polityka jest dosyć ważna i ma wpływ na wszystkich w tym kraju. To co wrzucił Linekk mniej więcej oddaje sytuacje w państwie i nie jest wcale kolorowo.
W ogóle ostatnio ludzi popieprzyło bo dzielą polityków na pisowców i peowców... Jakby oni mieli strasznie różne poglądy, jeszcze nie tak dawno mówiono tyle o koalicji POPiS.
I kilka uwag:
Te całe zamieszki w Egipcie zaczęły się od odcięcia ludziom internetu, więc jak komuś net nie działa to wiecie co z rządem zrobić;p
A i Linekk to jakiś mod czy ktoś tam ważny, nie bluźnijcie mu bo się chłop wkurzy i rozpieprzy sadola.
konto usunięte
2011-03-08, 20:52
Dla większości jest tylko PIS I PO, jak krytykujesz PO to jesteś moher, jak krytykujesz PIS to jesteś spoko(szlachta!), a połowa nie zna założeń innych partii. Robicie aferę bo telewizja(na która tak psioczycie, sic!) powiedziała wam, że zdrożało to, zdrożało tamto. Niedługo o tym zapomnicie i będziecie r🤬ani nadal, bojówkarze w pasiastych sweterkach.
"Zmiana rządu nic nie da, to rząd jest problemem."
"Stale nasila się emigracja zarobkowa". A czy zapomnieliśmy za czyich rządów wszyscy zaczęli sp🤬zielać do Irlandii ? Jakoś ja tej emigracji w tej kadencji rządzących nie widzę..
Dobra koniec polityki. Podpalmy sobie lepiej murzyna jako znak pokoju.
konto usunięte
2011-03-08, 20:54
konto usunięte
2011-03-08, 20:58
podejrzewam że niektóre liczby są z deka przesadzone ale w większość jestem w stanie uwierzyć.
(btw. ostatnio jakoś gdzie bym nie wszedł, to wśród antyPiSiorów widzę sporo większe zacietrzewienie niż u fanów rzekomo "wojowniczego Jarka". zajebiście mnie to bawi xD)
konto usunięte
2011-03-08, 21:10
Średnia pensja ważona... czym ważona? VAT wzrósł o "1%". Tak, to musi być MAGISTER INŻYNIER
Prawdę mówiąc w Polsce najlepiej by się chyba sprawdziła Monarchia albo władza w ręku jednego człowieka.Tylko oczywiście musiał by być to ktoś inteligętny i obyty w świecie.A nie jakiś pajac jak teraz typu Kaczory,Tuski czy inne Komory.
konto usunięte
2011-03-08, 21:33
konto usunięte
2011-03-08, 21:43
Ja to popieram 100%. Od ponad roku prowadzę firmę, wpopowałem w nią wszystkie pieniądze które zarobiłem pracując ciężko 2 lata w Irlandii (ponad 100 000 zł). Nie wyszedłem jeszcze na swoje bo państwo pOLSKIE ciągle coś wymyśla, ciągle knują jak mnie okraść i sponiewierać.. Chyba zwinę to wszystko, zwolnie 2 osoby i wrócę na zieloną wyspę. Polacy nie dajmy się upokarzać przez własny kraj!
konto usunięte
2011-03-08, 22:07
Gdyby media były pod całkowita konkrola twoj post by juz nie istnial, bo portal typu sadistic rowniez jest swego rodzaju mediami , wiec szczym ryj!
konto usunięte
2011-03-08, 22:17
Głosujcie na UPR -WIP jedyna alternatywa!!
konto usunięte
2011-03-08, 22:18
co to za uczelnia AHM ?