Konto usunięte
2011-03-08, 14:04
Sadistic był jednym z niewielu stron w polskim necie, gdzie nie było polityki. Wyp🤬alać z nią z tej strony!
1.k🤬a.punkt.procentowy, a nie procent. Ja p🤬lę
A pozatym wyjazd z tym tutaj:
sadistic.pl/-vf38.htm
wieksząść punktów ze stanu gospodarki to akurat zasługa wszystkich rządów
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Stew
2011-03-08, 14:27
@up Dokładnie! Dlatego postuluje o wp🤬lanie politycznych wątków, najlepiej wraz z ich założycielami.
Fumar napisał/a:
Dlatego postuluje o wp🤬lanie politycznych wątków, najlepiej wraz z ich założycielami.
tutaj to Cie chyba trochę poniosło
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Konto usunięte
2011-03-08, 15:14
WYP🤬ALAĆ mi z tą polityką. Jak masz ochotę pop🤬lić głupoty to zadzwoń do szkła kontaktowego i tam się wyżalaj. Linekk obyś zdechł w cierpieniach.
Jak by te problemy nie itniały przed objęciem rządów przez Peło. K***a zwal sobie konia z takimi rewelacjami
tip.top napisał/a:
tutaj to Cie chyba trochę poniosło
No dobra

. To usuńcie chociaż politykę z sadola.
Cieszę się, że jestem z Poznania
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Konto usunięte
2011-03-08, 16:40
Jest na to jedno lekarstwo a raczej program resocjalizacyjny. Szukajcie go w okolicy Oświecimia.
kurrrwa. co za c🤬l to wrzucił? i co za banda eunuchów daje piwa?? polityka precz!
Wykres w skrócie: umrzesz i tak.
Konto usunięte
2011-03-08, 20:26
Tak k🤬a , Jaruś wam przyjdzie i zrobi wielką i wspaniała Polskę....
siedzi taki jeden z drugim Newsweek-a czy polityki nie przeczyta bo to ż🤬dowskie gazety, jedynym źródłem wiedzy są portale pisane przez podobnych ludzi i rozsyłają takie gówno zanieczyszczając portal który ma mi poprawiać humor a nie bardziej wk🤬iać, jak ceny wzrosły o 30% to chyba k🤬a na zakupach nie byłeś dawno.