Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
Trud życia Pana Menela
konto usunięte • 2013-04-30, 22:57
Jeszcze ciepły autentyk:

Sytuacja dość typowa, parking pod Bezdomką, pakuję zakupy, Pan Menel rasy stacjonarnej podchodzi i zagaduje o grosze do bułki. Nie zastanawiając się, daję mu, licząc na spokój, a ten zaczął monolog rozżalonym głosem:
-Wie pan, jacy ludzie teraz są? Ja kulturalnie proszę o jakieś grosze, bo głodny jestem, a oni mi piwo dają. I co ja teraz mam zrobić?! (tu pokazuje na piwo w kieszeni). Muszę je wypić! A ja chciałem jeść, ludzie już tego nie rozumieją, tylko o piciu myślą!

I ja się pytam, jak tu żyć?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 23:40 16
Niech odda biednym
Zgłoś
Maciuru 2013-04-30, 23:49
Jakiś wyjątek
Zgłoś
RockyWood 2013-04-30, 23:58
niech się cieszy że żubrówki nie dostał...
Zgłoś
marna 2013-05-01, 0:17 42
kiedyś byłam świadkiem jak pan z nizin społecznych przyszedł do sklepu i mówi "poproszę śmietanę i zapałki" i pani spod lady wyciągnęła mu dwa piwa, na co pan podziękował serdecznie i zapłaciwszy wyszedł.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-01, 0:47
Kto by postawił piwo menelowi?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-01, 5:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sawass 2013-05-01, 9:06
Piwo ma więcej kalorii niż bułka a jełop jeszcze narzeka... Kraj upadł....
Zgłoś
stworek 2013-05-01, 10:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pokacycedamciciastko 2013-05-01, 10:54
@PANxxxBDSM

obyś kiedyś nie musiał sam prosić o pieniądze
Zgłoś
buer2008 2013-05-01, 11:03
Musisz to gdzieś zgłosić, takiego menela to chyba gdzieś do muzeum trzeba oddać.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-05-01, 11:03 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-01, 11:26 1
Niesamowita historia... na pewno ciągle powtarzałeś ją sobie w głowie i trochę pod nosem całą drogę do domu, na końcu dodając "sadol, sadol", zeby tylko nie zapomnieć jej tu dodać. Efekt osiądnięty. Popularność i ilość piw zdobywają szczyty, gratuluję. Na pewno nawet nie zdążyłeś rozpakować zakupów po powrocie do domu. Od razu do komputera
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-01, 11:54
Sprzedać piwo innemu bezdomnemu i kupić bułki.
Zgłoś
oozyxak0o 2013-05-01, 11:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem