Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
konto usunięte 2014-02-09, 15:06
każdy ma jakieś hobby

ps. BongMan jest z sosnowsi?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 15:08
dulek93 napisał/a:

@X-Man
a ty co studiowałeś Wiedze o Bongmanie i jesteś jego fanatykiem?

Żaden ze mnie fanatyk ani spec od BongMana, zwyczajnie żartuję sobie jak cały Sadistic.
Poluzuj trochę zwieracze, nie trzeba brać wszystkiego serio
Zgłoś
EdmundKemper 2014-02-09, 15:38 1
Nie wiem co macie do Sosnowca. Fakt, że dużo patologii i mieszkańcy się wywyższają śmiejąc się z okolicznych miejscowości. No i sławna Kasia W., pełno debili, słabe kluby i bary, drogi dziurawe, szare miasto ogólnie. Ale poza tym to jest nieźle tam
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 15:42 3
za pojazd po Sosnowcu zawsze piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 16:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 16:15 2
EdmundKemper napisał/a:

Nie wiem co macie do Sosnowca.

EdmundKemper napisał/a:

Fakt, że dużo patologii i mieszkańcy się wywyższają śmiejąc się z okolicznych miejscowości. No i sławna Kasia W., pełno debili, słabe kluby i bary, drogi dziurawe, szare miasto ogólnie. Ale poza tym to jest nieźle tam

Kolega ma schizofrenię, że sam sobie odpowiada?
Zgłoś
EdmundKemper 2014-02-09, 16:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Symbian 2014-02-09, 17:35
żal wam dupe ściska że nie mieszkacie w sosnowcu
Zgłoś
srdreams 2014-02-09, 17:43 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 21:06
Zgłoś
Street2 2014-02-10, 17:28
X-Man napisał/a:

Pozdro dla BongMana, wbrew pozorom twe żarty mnie śmieszą

A miało być piwo.. tyle przegrałeś
Zgłoś
R.G. 2014-02-11, 0:49
to nie jest śmieszne
Zgłoś
Kastor89 2019-04-12, 6:52
Edmundkemper, po tak ubogiej wypowiedzi to zes pewnie z podlasia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem