Nie wiem, co ludzie widzą w wyższym wykształceniu. U mnie w firmie na 25 osób tylko dwie mają takowe. Sprzątaczka i kurier.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurier po zarządzaniu, sprzątaczka po teologii
Oboje z orzeczeniem o niepełnosprawności.
Na pół etatu.
Na umowę-zlecenie.
Witamy w kraju, w którym wesoło świeci słońce Peru.
Cyrk
2014-01-20, 13:55
konto usunięte
2014-01-20, 13:58
Po strukturze zatrudnianie jestem pewien że to jakaś firma komunalna?
konto usunięte
2014-01-20, 14:12
Salamanca,
Ttroche w tym prawdy jest, no ale ludzie już nie pałają sie zwyczajna pracą. Nikomu się nie chce pracować uczciwie tylko na najlepszych stanowiskach. Idą na te studia wiedząc z góry że roboty w tym i tak nie znajdą, a za granicą stękają że polaczki do kuchni marsz. Dobrze wyuczony zawód przynosi satysfakcje i dobra kase ale w tych czasach ludzie to olewają
raza
2014-01-20, 14:17
@ gówno prawda. Chyba, że za normalną pracę uznamy roznoszenie ulotek, lub call center. Teraz młodzież bije się o stanowisko magazyniera. Ot, rynek pracy taki a nie inny.
konto usunięte
2014-01-20, 14:38
Sprzątaczka i kurier mają;
Firma nie ma wykształcenia i dlatego popek śpiewa ciągle "chcem" "niechcem" "UMIĄ" itp
konto usunięte
2014-01-20, 14:50
Dlaczego tak wielu ludzi boli dupa o studentów? Nie będą mieć pracy to nie będą. To źle, że ktoś próbuje osiągnąć coś więcej nawet jak w tym kraju szansa jest jak 1:100? Może ma ambicję i własny plan jak ułożyć sobie życie, a nie do końca zasuwać przy taśmie. Dla jednego jest młotek, a dla drugiego dokumentacja. Pewnie, że są i tacy, którzy idą na studia, a ambicji nie mają i nic nie wywalczą po zakończeniu szkoły. Ale skończcie już to pieprzenie, że zdobywanie wykształcenia to głupota, bo niedługo wszyscy będą pracować jak w Chinach, bo nikt nie będzie chciał się wybić.
Znowu ludzie po zawodówce czują się niespełnieni czy coś, że tak hejcą wyższe wykształcenie? Nie lubicie swojej pracy to idźcie żalić się gdzie indziej. Zawsze jak przyjdzie poniedziałek to największy ból dupy w temacie pracy/szkoły.
to gdzieś jeszcze dają normalną umowę o prace ?
konto usunięte
2014-01-20, 15:00
taaak, bo to taka zasada, mam dwie siostry bliźniaczki, jedna poszła na anglistykę a druga na kulturoznawstwo, ukończyły w tym samym roku, jedna zarabia jakieś 7000zł netto a druga siedzi w domu z kotem, ludzie! macie wybór