Jeżu słodki w morelach co ta baba wygaduje, chyba za dużo przebywa w kościele a za mało w psychiatryku
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
JoSeed napisał/a:
A co tam, używajcie tzw rozkoszy płciowych. Wszak jest szczepionka na palio
Ja w kwestii formalnej: jeżeli już mowa o rozkoszach, to są rozkosze puciowe.
Z tymi "...głupimi poliokami, którzy nie wiedzą po co żyją...", to bym się zgodził. W większości to debile zwykłe.
Chyba matka Nawrockiego bo nie potrafi poprawnie odmienić słowa płeć.
Przecież to ta sama baba wyznawczyni donka co mówiła, ze PIS nienawidzi Polaków bo dał im 13 i 14 emeryturę a nawet nie zapytał czy chcą 🤓 co za debile🤨
azerbah napisał/a:
Klasyczna obrona hedonizmu przebrana za mądrość. Seks, poza przymierzem małżeńskim, jest samouwielbieniem, nie miłością — sprowadzaniem czegoś świętego do zwykłego szukania przyjemności (1 Koryntian 6:18-20). Prawdziwa intymność jest duchowa, nie tylko fizyczna, a jej niewłaściwe używanie psuje duszę. Ale jasne, sprzedawaj tanie dreszcze jak sprzedawca samozniszczenia chodzący od drzwi do drzwi.
Po pierwsze: nie zesraj się
Po drugie: gdzie napisałam aby łączyć genitalia poza małżeństwem?
Po trzecie: osoby świadome i dojrzałe seksualnie niezależnie od statusu związku wiedzą, że dobry seks jest przede wszystkim połączeniem duszy i ciała
Po czwarte: wyjdź czasem z tej piwnicy
Nie wiem czy ta babcia robi sobie jaja do kamery czy ma coś z głową. Chyba nie lubi swoich rodaków "Polioków".
To chyba nauczycielka tego geniusza. Podobny sposób wypowiedzi i myślenia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie