👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Ronc zaznaczyła, że zarówno babcia, jak i ojciec Trynkiewicza chorowali na schizofrenię. Właśnie przez nią jako dziecko nie mógł bawić się z rówieśnikami, co mogło odcisnąć na nim ogromne piętno. "
ciekawą rodzinkę miał Trynkiewicz, ciekawe jaka była jego matka
ciekawą rodzinkę miał Trynkiewicz, ciekawe jaka była jego matka
Jeden z nielicznych, który zasłużenie zdechł w więzieniu.
Bydlaków przeważnie się wypuszcza wcześniej za tzw. dobre sprawowanie. Wyłazi taka menda i zazwyczaj dalej robi swoje
Bydlaków przeważnie się wypuszcza wcześniej za tzw. dobre sprawowanie. Wyłazi taka menda i zazwyczaj dalej robi swoje
[ Dodano 2025-01-14, 00:04 ]
@guliusz
W końcu ktoś wrzucił bardziej aktualne zdjęcie, na którym wygląda jak stara lesba. 🙂
Niema co się silić na umoralniania takiego typa.
Nie zrozumie tego bo nawet nigdy nie por🤬ał, a gdzie tu mowa o partnerce i dziecku.
@guliusz
W końcu ktoś wrzucił bardziej aktualne zdjęcie, na którym wygląda jak stara lesba. 🙂
ociec_pijok napisał/a:
Ciekaw jestem co byś napisał gdyby taki typek zgw🤬cił i zamordował albo odwrotnie Ci dziecko.
Dla takich ludzi powinna być jedna kara, kara śmierci.
Niema co się silić na umoralniania takiego typa.
Nie zrozumie tego bo nawet nigdy nie por🤬ał, a gdzie tu mowa o partnerce i dziecku.
FacioOdKrabów napisał/a:
moją kamere i same to nagrywały jak się zachwycają fl0tem
Dziś to nie przeszkoda, żeby was wpakować na 20 lat. Powiedziałyby, że zmuśliliscie je do zachycania się. Poczytaj o tej sprawie - baba dawała dupy typkowi 2 lata, pisała mu zboczone smsy, zabierała do znajomych, na imprezy, przez 2 lata!!!! Jak się rozstali - powiedział, ze była szantażowana, że musiała udawać, że on ją zmuszał. A czymże ją tak strasznie szantażował? Ano tym, że powie, że ona ma romans z burmistrzem. Ona twierdziła, ze nie miała romansu "no tak romansu nie miałam, ale on mnie szantażował, że rozpowie że miałam, więc tym bardziej byłam przerażona". Ogólnie farsa - fałszywi świadkowie, którzy sami się przyznawali do kłamstw, kłamstwa itp. GOścia skazali.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie