Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
WYREW0LWER0WANY 2011-12-19, 19:35 1
Wie ktoś gdzie znajdę filmik na YT, który podał Dalione?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 20:07
Da ktoś link do tego filmiku na yt?
Zgłoś
basior88 2011-12-19, 21:55 1
No poryczałem się.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 22:24 2
Proszę bardzo, wersja jutubowa

www . youtube . com/watch?v=ms3uBrjfa80&feature=related

Co do filmiku, wzrusza. Można uronić łzę albo chociaż pomyśleć trochę nad życiem bliskich nam osób w całym tym codziennym hejtowaniu murzynów, cyganów itp.

Filmik daje dużo do myślenia, mnie bardzo poruszył. Wielki szacunek dla tego chłopaka, nie jesteśmy w stanie wyobrazić sobie co czuł i czuje po tamtym wydarzeniu, które było notabene jego najważniejszą decyzją życiową.

Pozdrawiam
Zgłoś
Hrabia Drapula 2011-12-19, 23:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lukasz798 2011-12-20, 8:44
Ciężka, ale prawidłowa decyzja. Po co ma cierpieć za życia z powodu obrażeń, czy choroby, która doprowadziła ją do takiego stanu skoro może odejść w spokoju.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-12-21, 12:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-22, 1:18
Zgłoś
Xesis 2011-12-25, 0:04
ta.. i to JEST sadystyczny materiał...
bo tak strasznie uświadamia mi.. jak
złym synem jestem..

trudno ^^
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-28, 3:26
takich ludzi szanuje,bo takich malo
kazdy kto uwaza,ze popelnil glupote to sie grubo myli,bo czasami trzeba odpuscic nawet jezeli sie tego nie chce
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-28, 19:40
a ludzie jeszcze gorsi od frajerow potrafia sie tylko narzucac,nie umieja uszanowac czyjejs woli lub decyzji,wiec prawdziwym frajerem sa ludzie ktorzy lapczywie prubuja sie przyczepic do czegos bo boja sie sami poradzic
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-10, 10:00
czlowiek ktory nie rozumie zycie nie powinien tu zawierac glosu,owszem jestem mlody i moze nie znam sie na zyciu ale ty to juz nie masz bladego pojecia nic o tym
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-25, 23:18 1
Wzruszające... ten filmik pokazał mi jak wiele znaczy Matka
Zgłoś
colo123 2016-10-01, 22:15
jestem twardym człowiekiem ale to mnie rozkłada na łopatki !
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem