📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kubol2010 napisał/a:
Trzeba być cholernie odważnym żeby nagrać coś takiego...
No, brawa dla kamerzysty! Ja np. nie dałbym rady tego nakręcić ...

Velture napisał/a:
ja bym kazał robić wszystko co się da zrobić aby nie umarła
I leżała dalej jako roślinka w szpitalu?

szacun, to chyba najtrudniejszy wybór przed jakim człowiek może stanąć
Ciekawe ilu się znajdzie takich kozaków którzy mają odwagę powiedzieć swoim rodzicom za co są im wdzięczni w taki zwykły szary dzień, nie tak jak ten z matką na łożu śmierci?

decode21 napisał/a:
Ciekawe ilu się znajdzie takich kozaków którzy mają odwagę powiedzieć swoim rodzicom za co są im wdzięczni w taki zwykły szary dzień, nie tak jak ten z matką na łożu śmierci?
Tak bardzo boisz się o swoją anonimowość, że nawet swojego wieku nie potrafisz wpisać, a szukasz kozaków w necie?
@samilo a moim zdaniem to gdzie się spuścić.
NVM co mnie obchodzi śmierć która nie jest na filmie?
NVM co mnie obchodzi śmierć która nie jest na filmie?

Moim zdaniem, stracić tak bliską osobę to szok, a jeszcze wybierać między życiem a śmiercią to tym bardziej, oczywiście zależy także od tego jak bardzo mialo się kontakt z rodzicem, rodzic jest chyba jedyną osobą która nauczy Cię niemal wszystkiego co potrzebne w życiu i będzie wspierać ile się da... na mnie ta historia wpłynęła...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie