👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może trochę to chore co powiem, ale chciałbym doświadczyć takiego trzęsienia ziemi. Co prawda na płaskim i pustym terenie, ale jednak bym chciał.
grzesio1712 napisał/a:
Może trochę to chore co powiem, ale chciałbym doświadczyć takiego trzęsienia ziemi. Co prawda na płaskim i pustym terenie, ale jednak bym chciał.
no niekoniecznie bylbys tam bezpieczny.
nwonigers napisał/a:
no niekoniecznie bylbys tam bezpieczny.
Na pewno bardziej bezpieczny niż wśród wysokich zabudowań. Mniejsza o to. Chodzi tylko o poczucie tego na własnej skórze.
grzesio1712 napisał/a:
Na pewno bardziej bezpieczny niż wśród wysokich zabudowań. Mniejsza o to. Chodzi tylko o poczucie tego na własnej skórze.
Przenieś się na Slunsk. Takie szkody górnicze, że co rusz się pływa będąc w domu
Tu masz z ostatniego czasu
chrzanow.naszemiasto.pl/tag/wstrzasy-libiaz
I co najlepsze, że będąc pod ziemią nic nie poczułem
grzesio1712 napisał/a:
Raz we Włoszech doświadczyłem trzęsienia ziemi o sile 3 Richter'ow. Trwało to 2 lub 3 sekundy i gdyby nie spanikowani Włosi dookoła to nawet nie wiedziałbym że to było trzęsienie. Takie słabe wstrząsy są więc przereklamowane. Nie polecam.
Qrwa jeszcze zostało 2 dni, jaki będzie finalny boss 2020 ? Meteoryt roz🤬bie jakiś kontynent ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie